ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

Η “Περιπέτεια στο Αιγαίο” 8 Ιανουαρίου στους κινηματογράφους (δείτε το τρέιλερ)

news room 1 λεπτό ανάγνωση
Περιπέτεια στο Αιγαίο

Στα κατα­γά­λανα νερά του Αιγαίου, οι ξέγνοια­στες δια­κο­πές μιας οικο­γέ­νειας εξε­λίσ­σο­νται απρό­σμενα σε ένα περι­πε­τειώ­δες κυνήγι θησαυ­ρού που θα φέρει στο φως καλά κρυμ­μένα μυστικά και θα γεν­νή­σει ένα νέο έρωτα. Μια δια­σκε­δα­στική περι­πέ­τεια με πλειάδα γνωστών Ελλήνων ηθο­ποιών, δοσμένη με χιούμορ, από τον κατα­ξιω­μένο Φιλανδό σκη­νο­θέτη Taavi Vartia.

Η Περι­πέ­τεια στο Αιγαίο είναι ​μια ​ ​ελλη­νική ταινία διε­θνούς συμπα­ρα­γω­γής, την παρα­γωγή της οποίας έχει ανα­λά­βει ο Jarkko Hentula και η φιν­λαν­δική εται­ρεία παρα­γω­γής Yellow Group, σε συμπα­ρα­γωγή με την Λιλέτ Μπόταση και την ελλη­νική εται­ρεία παρα­γω­γής Inkas Films. Η ταινία πραγ­μα­το­ποιεί­ται σε συμπα­ρα­γωγή με τον ΟΤΕ ΤV και με την επι­δό­τηση του Ελλη­νι­κού Κέντρου Κινη­μα­το­γρά­φου (Ε.Κ.Κ.) και του Φιν­λαν­δι­κού Κέντρου Κινη­μα­το­γρά­φου (F.F.F.), και την υπο­στή­ριξη του Ενιαίου Φορέα Του­ρι­σμού Κω – Νισύρου.

Το δημο­φι­λές ελλη­νικό καστ απο­τε­λούν η Ιφι­γέ­νεια Τζόλα, που έχει π​ρωτα­γω­νι­στή­σει​ στην πετυ­χη­μένη τηλε­ο­πτική σειρά Το Νησί, η Ιωάννα Τρια­ντα­φυλ­λί­δου, ο Ορφέας Αυγου­στί­δης, η Ναταλία Δρα­γούμη, ο Γιάννης Στάν­κο­γλου, η Έφη Παπα­θε­ο­δώ­ρου, ο Γερά­σι­μος Σκια­δα­ρέ­σης και ο Γιάννης Ζου­γα­νέ­λης.

Σύνοψη:

Στην πανέ­μορφη Κω και τις ελλη­νι­κές γαλα­ζο­πρά­σι­νες θάλασ­σες, η Ανδριάνα θα γνω­ρί­σει τoν Τόνι, που έχει έρθει για δια­κο­πές με την οικο­γέ­νεια του από την Φιν­λαν­δία. Μεταξύ τους θα ανα­πτυ­χθεί ένας νεα­νι­κός έρωτας και μια τρυφερή σχέση αγάπης και εμπι­στο­σύ­νης. Με φόντο το Αιγαίο, τα δυο παιδιά μαζί με τα αδέλφια του Τόνι, Αλέξι και Βέτι, θα μπλε­χτούν άθελα τους σε μια επι­κίν­δυνη περι­πέ­τεια: η γοη­τευ­τική Ανδριάνα έχει πέσει θύμα απα­γω­γής από μια αδί­στα­κτη σπείρα αρχαιο­κά­πη­λων, που έχει βάλει στο μάτι το χαμένο θησαυρό ενός παλιού θρύλου του νησιού. Τα τρία αγόρια κινούν γη και ουρανό για να σώσουν την Ανδριάνα και να βρουν το θησαυρό. Μέσα από αυτή την περι­πέ­τεια στην Ελλάδα, οι σχέσεις των τριών αγοριών θα δυνα­μώ­σουν και το ειδύλ­λιο της Ανδριά­νας και του Τόνι θα αφήσει μια υπό­σχεση για το μέλλον​.

kostoday.com

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.