Πολιτιστικά

Επιτυχημένο το βιωματικό εργαστήριο ” Ιχνηλατώ την Αναπηρία”

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το Βιωματικό  Εργαστήριο «Ιχνηλατώ την Αναπηρία Γράφω με Εικόνες», που  πραγματοποιήθηκε στις 29 Νοεμβρίου , στην Ρόδο από το εργαστήριο Ψυχολογίας, Παιδαγωγικών Ερευνών και Μέσων , του Πανεπιστήμιο Αιγαίου με την υποστήριξη της Διεύθυνσης Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού Δήμου Ρόδου.

Η προσέλευση του κόσμου ήταν αθρόα και η δράση είχε ως στόχο τη γνωριμία και την εξοικείωση με δυο διαφορετικά πεδία, την Αναπηρία και τα Κόμικς.
Ειδικότερα, οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να εξοικειωθούν στις αφηγηματικές λειτουργίες των κόμικς, στις τεχνικές και τις συμβάσεις τους δημιουργώντας τελικά το δικό τους  comics με θέμα του μια μορφή αναπηρίας.

Οι παρευρισκόμενοι συνεργάστηκαν και με σεβασμό επιστράτευσαν την καλλιτεχνική τους φλέβα δημιουργώντας τη δική τους ιστορία!

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου