- Η συμμετοχή των αθλητών του Γ.Σ. Ηπιόνη Κω στον Αγώνα Επιπέδων Ενόργανης Γυμναστικής στο ΟΑΚΑ ήταν εντυπωσιακή και γεμάτη ενθουσιασμό.
- Οι μικροί αθλητές και αθλήτριες αγωνίστηκαν με αυτοπεποίθηση, αποδεικνύοντας ότι η πραγματική επιτυχία έγκειται στη συμμετοχή και την προσωπική εξέλιξη.
- Η Υπεύθυνη Ανάπτυξης Ενόργανης Γυμναστικής, Βασιλική Μιλλούση, τόνισε τη σημασία των Αγώνων Επιπέδων για την ανάπτυξη των παιδιών και την ευκαιρία να βιώσουν τη χαρά της συμμετοχής.
- Ο σύλλογος Ηπιόνη Κω προάγει τις αξίες του αθλητισμού, επιδιώκοντας να δημιουργήσει όμορφες αναμνήσεις και να διαμορφώσει χαρακτήρες, όχι μόνο να αναδεικνύει πρωταθλητές.
Πολύ καλή ήταν η παρουσία των αθλητών και των αθλητριών του Γ.Σ. Ηπιόνη Κω στον Αγώνα Επιπέδων Ενόργανης Γυμναστικής που διεξήχθη στο ΟΑΚΑ, με την ανακοίνωση που εξέδωσε η Μάγκυ Μιχαηλίδου προς ενημέρωση να αναφέρει τα εξής:
«Με μεγάλη χαρά και συγκίνηση συμμετείχαμε για πρώτη φορά στον Αγώνα Επιπέδων Ενόργανης Γυμναστικής (Αγόρια – Κορίτσια) Α’- Β’-Γ’- Δ’ Περιφερειών 2026, που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα ‘’Γιώργος Κασιμάτης’’ του ΟΑΚΑ.
Οι μικροί αθλητές και αθλήτριές μας αγωνίστηκαν με θάρρος, χαμόγελο, αυτοπεποίθηση και ενθουσιασμό, αφήνοντας εξαιρετικές εντυπώσεις και αποδεικνύοντας ότι η πραγματική επιτυχία βρίσκεται στη συμμετοχή, στην προσπάθεια και στην προσωπική εξέλιξη κάθε παιδιού.
Όπως πολύ εύστοχα αναφέρει και η Υπεύθυνη Ανάπτυξης Ενόργανης Γυμναστικής της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας, Βασιλική Μιλλούση, οι Αγώνες Επιπέδων αποτελούν έναν ξεχωριστό σταθμό στην πορεία των παιδιών, δίνοντάς τους την ευκαιρία να παρουσιάσουν όσα καλλιέργησαν όλη τη χρονιά και να βιώσουν τη χαρά της συμμετοχής. Αυτή ακριβώς είναι και η φιλοσοφία που υπηρετούμε ως σύλλογος.
Στην Ηπιόνη Κω πιστεύουμε ότι ο αθλητισμός πρέπει να δίνει ευκαιρίες σε όλα τα παιδιά. Όχι μόνο να αναδεικνύει πρωταθλητές, αλλά να διαμορφώνει χαρακτήρες, να καλλιεργεί αξίες και να δημιουργεί όμορφες αναμνήσεις που θα τα συνοδεύουν σε όλη τους τη ζωή.
Θα θέλαμε να εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες προς τη Βασιλική Μιλλούση για το σπουδαίο αυτό αναπτυξιακό εγχείρημα, προς τον Αντιπρόεδρο της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας κ. Νίκο Προβιά για τη διαρκή στήριξή του, καθώς και προς τις προπονήτριες της Εθνικής Ομάδας Φωτεινή Μέλιου και Ντέπη Τσελέπη για την υποδοχή, τη βοήθεια και την αγάπη τους προς τα παιδιά.
Σε προσωπικό επίπεδο, ως άνθρωπος που μεγάλωσε μέσα στους χώρους της ελληνικής γυμναστικής, αισθάνθηκα αυτές τις ημέρες κάτι πολύ όμορφο: ότι ανεξάρτητα από το άθλημα που υπηρετεί ο καθένας μας, η Γυμναστική παραμένει μία μεγάλη οικογένεια.
Μια οικογένεια που ενώνει ανθρώπους, γενιές και κοινές αξίες, και στην οποία νιώθουμε υπερήφανοι που ανήκουμε.
Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά, στους γονείς τους, στο προπονητικό επιτελείο της ομάδας και ειδικά στον προπονητή μας Σταύρο Κέρι για αυτή την υπέροχη πρώτη εμπειρία.
Το ταξίδι μόλις ξεκίνησε».
Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης
Add Dimokratiki.gr on Google ↗ Ακολουθήστε μας στο Google News ★ ↗Στο Google News πατήστε ★ Ακολουθήστε

.gif)















