ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τα ζευγάρια στα F-4 παμπαίδων και παγκορασίδων!

Μάκης Δούβαλης 1 λεπτό ανάγνωση
Μπάσκετ Μπάλα
✦ Σύνοψη ⌄
  • Τα φάιναλ-φορ των παμπαί­δων και παγκο­ρα­σί­δων θα διε­ξα­χθούν τον Ιούνιο, ολο­κλη­ρώ­νο­ντας την αγω­νι­στική χρονιά στην Ε.ΚΑ.Σ.Δ.
  • Οι τελικοί θα πραγ­μα­το­ποι­η­θούν στη Ρόδο και την Κω, με την ακριβή ημε­ρο­μη­νία να ανα­κοι­νώ­νε­ται σύντομα.
  • Για το πρω­τά­θλημα των παγκο­ρα­σί­δων εκκρε­μούν δύο σημα­ντικά παι­χνί­δια μεταξύ Ιππο­κράτη Κω και Ε.Α.ΚΑ.
  • Τα ζευ­γά­ρια των φάιναλ-φορ περι­λαμ­βά­νουν γνωστές ομάδες όπως ο Γ.Σ. Δια­γό­ρας και η Α.Ε. Δικαίου.

Κατά τη διάρ­κεια του Ιουνίου θα διε­ξα­χθούν τα φάιναλ-φορ των παμπαί­δων και των παγκο­ρα­σί­δων, με τα οποία θα «πέσει» και επίσημα η αυλαία της φετινής σεζόν στην Ε.ΚΑ.Σ.Δ. Μετά και τα παι­χνί­δια του περα­σμέ­νου διη­μέ­ρου ορι­στι­κο­ποι­ή­θη­καν τα ζευ­γά­ρια των δύο φάιναλ-φορ. Οι τελικές φάσεις θα διε­ξα­χθούν σε Ρόδο και Κω με την Ε.ΚΑ.Σ.Δ. να απο­φα­σί­ζει προ­σε­χώς. Αξίζει να σημειω­θεί ότι για το πρω­τά­θλημα των παγκο­ρα­σί­δων εκκρε­μούν τα παι­χνί­δια Ιππο­κρά­της Κω- Ε.Α.ΚΑ. και Ε.Α.ΚΑ.- Ιππο­κρά­της Κω.

Αυτά είναι τα ζευ­γά­ρια των φάιναλ-φορ

F-4 ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ (20-21 ΙΟΥΝΙΟΥ)

Γ.Σ. Διαγόρας- Α.Ε. Δικαίου

Έσπερος Κω- Κολοσ­σός Ρόδου

F-4 ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ (27-28 ΙΟΥΝΙΟΥ)

Γ.Α.Σ. Ιάλυσος- Ακα­δη­μία Καλύ­μνου

Α.Ε. Δικαίου- Γ.Σ. Δια­γό­ρας

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.