- Με την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Μιχάλη Πολιά, ο Ευκλής προχωρά σε ανανεώσεις συνεργασιών με βασικούς ποδοσφαιριστές του φετινού κορμού.
- Η διοίκηση εύχεται στους ανανεωθέντες ποδοσφαιριστές μια γεμάτη αγωνιστική χρονιά με υγεία και επιτυχίες.
- Οι εκλογές για νέο διοικητικό συμβούλιο προγραμματίστηκαν για τις 7 Ιουνίου, με μεγάλη συμμετοχή των μελών στη Γενική Συνέλευση.
- Ο Ματθαίος Χατζηγεωργίου θα αναλάβει την προεδρία, ενώ ο απερχόμενος Μιχάλης Τομάζος θα παραμείνει κοντά στον σύλλογο για υποστήριξη.
Μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Μιχάλη Πολιά, ο οποίος διαδέχθηκε στον πάγκο τον Γιάννη Μπερετούλη, οι άνθρωποι του Ευκλή στρέφονται πλέον στη διαδικασία των ανανεώσεων συνεργασιών με τους ποδοσφαιριστές του φετινού κορμού.
Η αρχή έγινε με τον Γιώργο Λαό,
ακολούθησαν οι νεαροί
Μιχάλης Λαπάκης και Ιορδάνης Τομάζος και ο βασικός τερματοφύλακας της ομάδας Μανώλη Χατζηελευθερίου, ενώ η εξάδα των συμφωνιών έκλεισε με τους Λάμπρο Χατζηκυριαζή και Κώστα Λαό.
Στην ανακοίνωσή της, η διοίκηση
τους εύχεται μία “γεμάτη αγωνιστική χρονιά, με υγεία, δύναμη και πολλές επιτυχίες με την ομάδα”.
Οι Σορωνιάτες σκοπεύουν να συνεχίσουν στον ίδιο ρυθμό, με στόχο το τοπίο γύρω από το ποιοι θα παραμείνουν από το φετινό, απόλυτα επιτυχημένο σύνολο, να ξεκαθαρίσει το συντομότερο, ώστε να προσδιοριστούν από νωρίς οι μετεγγραφικές ανάγκες.
Στις 7 Ιουνίου οι εκλογές
Η εκκρεμότητα της διεξαγωγής των εκλογών για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου δεν εμποδίζει στο ελάχιστο τους παράγοντες του Ευκλή να ασχοληθούν με τον προγραμματισμό της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, καθώς επί της ουσίας, οι εξελίξεις στα διοικητικά έχουν ήδη δρομολογηθεί και απομένει η τυπική επικύρωσή τους.
Οι αρχαιρεσίες προγραμματίστηκαν να διενεργηθούν την Κυριακή 7 Ιουνίου, στις 7 το απόγευμα στα γραφεία του συλλόγου στη Σορωνή, σε συνέχεια της απόλυτα επιτυχημένης Γενικής Συνέλευσης της περασμένης Κυριακής.
Η μεγάλη συμμετοχή των μελών και το εξαιρετικό κλίμα που επικράτησε έδειξε τον δρόμο για την επόμενη μέρα, ενώ εγκρίθηκαν ομόφωνα τόσο ο διοικητικός, όσο και ο οικονομικός απολογισμός.
Επιπλέον, ψηφίστηκαν τα μέλη της Εφορευτικής, όπως και την Εξελεγκτικής Επιτροπής.
Παρότι η επικείμενη διαδικασία να μοιάζει τυπική, η συμμετοχή των μελών και των φίλων του Ευκλή παραμείνει σημαντική, ώστε η νέα διοίκηση να ξεκινήσει την πορεία της με ούριο άνεμο στα πανιά της.
Υπενθυμίζεται, πως νέος πρόεδρος θα αναλάβει ο μέχρι πρότινος αντιπρόεδρος Ματθαίος Χατζηγεωργίου, με τον απερχόμενο Μιχάλη Τομάζο να κλείνει έναν μεγάλο κύκλο σπουδαίας προσφοράς και να διαμηνύει πως θα παραμείνει κοντά στον αγαπημένο του σύλλογο, βοηθώντας το νέο Δ.Σ. σε ό, τι χρειαστεί.
Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης
Add Dimokratiki.gr on Google ↗ Ακολουθήστε μας στο Google News ★ ↗Στο Google News πατήστε ★ Ακολουθήστε

.gif)














