Τοπικές Ειδήσεις

Πρώτη επαφή της νέας ηγεσίας του Δικηγορικού Συλλόγου με τη δημοτική αρχή

IMG_7747

Σε ένα πρώτο, ουσιαστικό βήμα γνωριμίας και συντονισμού, πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Δικηγορικού Συλλόγου Ρόδου με τη δημοτική αρχή του νησιού. Πρόκειται για μια θεσμική επαφή που σηματοδοτεί την πρόθεση των δύο πλευρών να ανοίξουν δίαυλο σταθερής συνεργασίας, σε μια περίοδο κατά την οποία τα τοπικά ζητήματα απαιτούν συντονισμένη αντιμετώπιση από φορείς με κοινό πεδίο αναφοράς την τοπική κοινωνία.

Η συνάντηση είχε χαρακτήρα συζήτησης εφ’ όλης της ύλης, με τους εκπροσώπους των δύο πλευρών να καταθέτουν τις θέσεις τους για ένα ευρύ φάσμα ζητημάτων που αφορούν τόσο τον δικηγορικό κόσμο όσο και την ευρύτερη λειτουργία της πόλης. Όπως προκύπτει από την ανάρτηση του προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Ρόδου, Βασίλη Καταβενάκη, η ατζέντα της συζήτησης ήταν ιδιαίτερα φορτωμένη και κάλυψε ζητήματα που άπτονται τόσο της καθημερινότητας των δικηγόρων όσο και της θεσμικής τους σχέσης με τον Δήμο.
Οι δύο πλευρές εξέτασαν τις προοπτικές συνεργασίας που μπορούν να διαμορφωθούν στο αμέσως επόμενο διάστημα, με έμφαση σε κοινές δράσεις που θα έχουν χειροπιαστό αποτέλεσμα για την τοπική κοινωνία. Στο πλαίσιο αυτό, η νέα ηγεσία του Συλλόγου εμφανίστηκε διατεθειμένη να αξιοποιήσει τη θεσμική της παρουσία και την τεχνογνωσία των μελών της προκειμένου να συνδράμει σε ζητήματα δημοσίου ενδιαφέροντος.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.