ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Παραιτήθηκε ο Ανδρέας Ψυχάρης από Βουλευτής

news room 1 λεπτό ανάγνωση
Ψυχάρης

Πριν από λίγο με επι­στολή του προς τον πρόεδρο της Βουλής ο Ανδρέας Ψυχάρης γνω­στο­ποί­ησε ότι παραι­τεί­ται από το βου­λευ­τικό αξίωμα.

Τη θέση του ανα­λαμ­βά­νει ο Αλέ­ξαν­δρος Μωραϊ­τά­κης.

Στην επι­στολή παραί­τη­σης του ο Ανδρέας Ψυχάρης ανα­φέ­ρει:

«Απο­φά­σισα σήμερα να υπο­βάλλω την παραί­τηση μου από το βου­λευ­τικό αξίωμα.

Έπειτα από προ­βλη­μα­τι­σμό μηνών, δια­πί­στωσα ότι δεν αξίζει να υπηρετώ άλλο, ένα πολι­τικό σύστημα που αδυ­να­τεί να συνεν­νοη­θεί ακόμη και για τα αυτο­νό­ητα.

Όταν εισήλθα για πρώτη φορά στη Βουλή τον Μάιο του 2012, πίστευα ότι εντάσ­σο­μαι σε μία ομάδα πολι­τι­κών στε­λε­χών που μπορούν να συζη­τούν για τα προ­βλή­ματα της χώρας με σεβασμό του ενός προς τον άλλον και που εργά­ζο­νται από κοινού για την στα­θε­ρο­ποί­ηση και την ανά­πτυξη της χώρας.

Έπειτα από δυόμιση χρόνια, δια­πι­στώνω ότι είμαι απλά ρομα­ντι­κός.

Ευχα­ρι­στώ τον πρω­θυ­πουργό και πρόεδρο της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά για την ευκαι­ρία που μου έδωσε να συμ­με­τά­σχω στις εκλογές του 2012 με τους συν­δυα­σμούς του κόμ­μα­τός μας.

Αποχωρώ από το πολι­τικό σκηνικό, αλλά παρα­μένω ενεργός πολίτης, που θα διεκ­δι­κεί και θα μάχεται για να βελ­τιω­θεί το βιοτικό επίπεδο των Ελλήνων, αλλά και η εικόνα του πολι­τι­κού συστή­μα­τος που θαμπώ­νει όλο και περισ­σό­τερο τον τελευ­ταίο καιρό».

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.