Την εορτή του Αγίου Νεκταρίου με προσκυνήματα στους ομώνυμους ναούς τίμησαν οι βουλευτές της ΝΔ Γιάννης Παππάς και Μίκα Ιατρίδη. Σε ανάρτηση του ο βουλευτής της ΝΔ κ. Γιάννης Παππάς αναφέρει τα εξής:
Στην Ιερά Μονή Αγίου Νεκταρίου στο Κρυονέρι Ρόδου και στον Ι.Ν Αγίου Νεκταρίου στο Φαληράκι, εορτάσαμε με ευλάβεια και τη μνήμη του Αγίου μας.
Ο Άγιος Νεκτάριος να σκεπάζει όλους με τη χάρη του, να χαρίζει υγεία, ειρήνη και ευλογία στα σπίτια σας.
Χρόνια πολλά σε όλους!


;








Σχολιασμός Άρθρου
Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.
Υπενθύμιση:
Για την μερική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του παρακάτω παρεχόμενου συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο της Δημοκρατικής.