«Ηαστάθεια στη Μέση Ανατολή μας προκαλεί μεγάλη ανησυχία», τόνισε η υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη μιλώντας στον ΣΚΑΪ και τονίζοντας ότι η χώρα μας παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις.
Η υπουργός διευκρίνισε ωστόσο ότι είναι πολύ νωρίς για να γνωρίζουμε εάν θα υπάρξει επίπτωση στον τουρισμό. «Τα τελευταία 15 χρόνια έχουμε διαχειριστεί αρκετές γεωπολιτικές κρίσεις και ο ελληνικός τουρισμός έχει δοκιμαστεί και έχει αποδείξει ότι είναι ανθεκτικός και ανταγωνιστικός» σημείωσε.
Στην ερώτηση αν θα μειωθεί ο αριθμός των τουριστών από χώρες της Μέσης Ανατολής και ιδίως από το Ισραήλ η κ. Κεφαλογιάννη τόνισε ότι στην περίπτωση αυτή θα δούμε άμεσες επιπτώσεις, υπογραμμίζοντας πάντως ότι μέχρι τώρα δεν υπάρχουν ακυρώσεις κρατήσεων.
Πηγή: skai.gr
































Σχολιασμός άρθρου
Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού
Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.
Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.