ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ο Δήμος Ρόδου προσθέτει δεύτερο δωρεάν δρομολόγιο από το λιμάνι Ακαντιάς προς την πλατεία Δημαρχείου για την εξυπηρέτηση του κοινού

news room 1 λεπτό ανάγνωση
ΡΟΔΑ

Η Διεύ­θυνση Συγκοι­νω­νιών Δήμου Ρόδου ανα­κοι­νώ­νει ότι αύριο Τετάρτη 11 Ιουνίου, προ­στί­θε­ται και δεύτερο δωρεάν δρο­μο­λό­γιο από το λιμάνι Ακα­ντιάς προς το Δημαρ­χείο και αντί­στροφα για την καλύ­τερη εξυ­πη­ρέ­τηση του επι­βα­τι­κού κοινού.

Τα δύο δρο­μο­λό­για θα ισχύουν από Δευτέρα έως και Σάββατο ενώ τις Κυρια­κές θα εκτε­λεί­ται ένα δρο­μο­λό­γιο από τις 8 το πρωί έως τα μεσά­νυ­χτα, ανά μισή ώρα.

Μετά την προ­σθήκη και του δεύ­τε­ρου δρο­μο­λο­γίου το επι­βα­τικό κοινό θα μπορεί να εξυ­πη­ρε­τεί­ται ταχύ­τερα καθώς θα έχει τη δυνα­τό­τητα τις περισ­σό­τε­ρες ώρες της μέρας να παίρνει λεω­φο­ρείο ανά 15 λεπτά από το λιμάνι της Ακα­ντιάς με προ­ο­ρι­σμό την πλατεία Δημαρ­χείου και αντί­στροφα.

Το πρό­γραμμα των δρο­μο­λο­γίων ανα­λυ­τικά: 

Το πρό­γραμμα για την Κυριακή

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου 1 σχόλιο

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

  1. ifourlis

    Αν υποτεθεί ότι 500 πολίτες αποφασίσουν να παρκάρουν στην Ακαντιά, υπάρχει οργανωμένος και ασφαλής χώρος προς τούτο; Μήπως από μόνα τους τα περισσότερα δρομολόγια δεν θα λύσουν το πρόβλημα. Χρειάζεται οργανωμένος και ασφαλής χώρος στην Ακαντιά και αστυνόμευση για την στάθμευση στο κέντρο.