Κανονικά ασκεί τα καθήκοντα της από την 1η Σεπτεμβρίου στο Κεντρικό Λιμεναρχείο της Ρόδου η Αντιπλοίαρχος κ. Μαρία Κηπόγλου. Είναι η νέα Λιμενάρχης του νησιού μας που αντικατέστησε τον κ. Χαράλαμπο Γεωργάτο . Η κ. Κηπόγλου έχει έρθει εδώ και αρκετές ημέρες στη Ρόδο τόσες όσες ήταν απαραίτητες για να ενημερωθεί για όλα όσα αφορούν τη θέση του Κεντρικού Λιμενάρχη.
Από τις αρχές του μήνα είναι στην υπηρεσία της υπογράφει όλα τα έγγραφα που αφορούν τις αρμοδιότητες της και διεξάγει ελέγχους .Σύντομα θα ξεκινήσει και τις συναντήσεις με όλους τους εκπροσώπους των τοπικών αρχών,
Θα πρέπει να σημειωθεί πως από την αρχή της λειτουργίας του το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ρόδου δεν είχε ποτέ γυναίκα λιμενάρχη όπως μπορεί να διαβάσει κανείς και στη μαρμάρινη επιγραφή που βρίσκεται έξω από το γραφείο του προισταμένου του λιμεναρχείου,
Είναι η πρώτη φορά που η Ρόδος έχει γυναίκα στη θέση του Κεντρικού Λιμενάρχη .
Ο κ. Χαράλαμπος Γεωργάτος έχει αναλάβει τη θέση του Λιμενάρχη στην Πάτρα.































Σχολιασμός άρθρου
Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού
Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.
Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.