ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αποτελέσματα εκλογών του Εμπορικού Συλλόγου Ρόδου

news room 1 λεπτό ανάγνωση

Οι εκλογές του Εμπο­ρι­κού Συλ­λό­γου Ρόδου ολο­κλη­ρώ­θη­καν την Τετάρτη 29 Μαΐου. Πραγ­μα­το­ποι­ή­θη­καν συν­δυα­στικά με ηλε­κτρο­νικό και φυσικό τρόπο.

Για το Διοι­κη­τικό Συμ­βού­λιο εκλέ­γο­νται με αλφα­βη­τική σειρά:

ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

ΚΑΣΑΠΗΣ ΜΑΡΙΟΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

ΚΩΣΤΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

ΠΑΠΑΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΑΛΕΞΗΣ του ΗΛΙΑ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΑ ΜΑΡΙΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΣΠΑΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΣΠΑΝΟΥ ΣΟΦΙΑ – ΜΑΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

ΤΥΠΑΛΔΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ του ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ

Για την Ελεγ­κτική Επι­τροπή εκλέ­γο­νται με αλφα­βη­τική σειρά:

ΖΑΪΡΗΣ ΘΕΜΕΛΗΣ του ΜΙΧΑΗΛ

ΚΑΛΛΙΓΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΘΩΜΑ

ΚΑΣΑΠΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ

Στους αντι­πρό­σω­πους για την Ομο­σπον­δία Εμπο­ρίου και Επι­χει­ρη­μα­τι­κό­τη­τας Δωδε­κα­νή­σου, πρώτος σε σταυ­ρούς ανα­δεί­χθηκε ο κος Πανα­γιώτη Καρα­γιάν­νης του Ιωάννη.

Την Δευτέρα 3 Ιουνίου 2024, θα πραγ­μα­το­ποι­η­θεί η 1η Συνε­δρί­αση με απο­κλει­στικό θέμα τη σύσταση του Διοι­κη­τι­κού Συμ­βου­λίου.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.