ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τραυματισμός 20χρονου έπειτα από πτώση με αλεξίπτωτο πλαγιάς στο Μόντε Σμιθ

news room 1 λεπτό ανάγνωση
αλεξίπτωτο πλαγιάς τραυματισμός

Ένας 20χρονος τραυ­μα­τί­στηκε κάνο­ντας αλε­ξί­πτωτο πλαγιάς, καθώς έχασε τον έλεγχο κάτω από αδιευ­κρί­νι­στες συν­θή­κες και κατέ­πεσε στην περιοχή του Μόντε Σμιθ.

Το περι­στα­τικό συνέβη λίγο μετά τις 15.00 σήμερα και ο 20χρονος ανα­σύρ­θηκε από κλι­μά­κιο της Πυρο­σβε­στι­κής που έσπευσε στο σημείο. Παρε­λή­φθη από ασθε­νο­φόρο του ΕΚΑΒ και διε­κο­μί­σθη στο νοσο­κο­μείο έχοντας υποστεί τραυ­μα­τι­σμούς.

Σύμφωνα με πλη­ρο­φο­ρίες, οδηγοί οι οποίοι έβλεπαν την πτώση του 20χρονου με το αλε­ξί­πτωτο πλαγιάς ενη­μέ­ρω­σαν την Πυρο­σβε­στική Υπη­ρε­σία που ανέ­συ­ραν τον άτυχο νεαρό από το δύσβατο σημείο στο οποίο «προ­σγειώ­θηκε» …απότομα.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.