ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Απάντηση Χαρ. Κόκκινου στον Αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου, Χρήστο Ευστρατίου

news room 2 λεπτά ανάγνωση
ΚΌΚΚΙΝΟΣ

Από τον κ. Χαρά­λα­μπο Κόοκινη εκδό­θηκε η ακό­λουθη ανα­κοί­νωση:

Χ. Ευστρα­τίου: δες τα ζητή­ματα  του Γ. Χατζη­μάρ­κου με την Ελλη­νική Δικαιο­σύνη, σταμάτα  να λασπο­λο­γεις….διότι είναι γνωστή η ανι­κα­νό­τητα σου  να εκφρά­σεις πολι­τικό λόγο και ότι ντρο­πια­ζεις το θεσμό που υπη­ρε­τείς!

Η ταραχή της Περι­φε­ρεια­κης Αρχής Ν. Αιγαίου στην πολι­τική κριτική και στην μη αποδοχή των προ­τά­σεων μας εκφρά­ζε­ται με λασπο­λο­για, άθλιες προ­σω­πι­κές επι­θέ­σεις, συνει­δητή από­κρυψη της αλή­θειας και παρα­πλα­νηση της κοινής γνώμης.

Αντί πολι­τι­κής απά­ντη­σης σε προ­τά­σεις μας και προ­βλή­ματα  που ανα­δεί­ξατε για το πρό­γραμμα “ΝΗΣΙδΑ” της Π. Ν. Α., “επι­στρα­τευ­σαν” τον Χωρικό Αντι­πε­ρι­φε­ρειαρχη κ. Ευστρα­τίου να επι­τε­θεί  – και πάλι-με θράσος και ασέβεια προ­σω­πικά και χωρίς πολι­τι­κούς όρους!

Επι­βε­βαιώ­νει  την πολι­τική του ανι­κα­νό­τητα, εκτί­θε­ται και δεν απαντά στην ουσία της τοπο­θέ­τη­σης μας! Απο­κρύ­πτει εσκεμ­μένα την ΑΘΩΩΣΗ μου από το Τρι­με­λές Πλημ­με­λειο­δι­κειο Ρόδου (όπως αυτή ανα­γρά­φε­ται στην  απόφαση που ανα­φέ­ρει δηλαδή την  181/2021 – δημόσια συνε­δρί­αση του την 21.5 21)! Στον οργα­νω­μένο πολι­τικό διωγμό που βίωσα  από το κ. Χατζη­μάρκο , Ζαν­νε­τιδη, Μπαρδο(μάρ­τυ­ρες κατη­γο­ρίας μου…) και τη λασπο­λο­για  από την πολι­τική  παρέα του κ. Ευστρα­τίου για τις περι­βό­η­τες υπη­ρε­σια­κες μετα­κι­νη­σεις μου στην “Ενερ­γειακή Α. Ε. “την απά­ντηση την πήραν με την αθώωση μου από την Ελλη­νική Δικαιο­σύνη !

Έχει το θράσος κ.Ευστρα­τιου – μετά από τρεις (3) ολό­κλη­ρους μήνες, να τοπο­θε­τη­θεί  με απα­ρά­δε­κτο τρόπο και να απο­κρύ­ψει  στην αθω­ω­τική απόφαση της Ελλη­νι­κής Δικαιο­σύ­νης για το πρόσωπο μου κάτι που δεν τόλ­μη­σαν να πράξουν  άλλα στελέχη της πολι­τι­κής παρέας του  στην Π.Ν Α., σιώ­πη­σαν ένοχα, δεν είχαν την ευθιξία να  ζητή­σουν  συγνώμη και να ανα­γνω­ρί­σουν την υπέρ μου δικα­στική απόφαση!

Αντι­λαμ­βά­νο­μαι τα πολι­τικά και- πιθα­νό­τατα τα προ­σω­πικά – προ­βλή­ματα που αντι­με­τω­πί­ζουν τα στελέχη του κ.Χατζη­μαρ­κου ο οποίος έχει “ανοίξει δου­λειές” με την Ελλη­νική Δικαιο­σύνη (Σύμφωνα με δημο­σιεύ­ματα ΜΜΕ: έρευνες για τα” έργα και τις ημέρες του” και  κατη­γο­ρού­με­νος για παρά­βαση καθή­κο­ντος).

Ας ασχο­λη­θεί ο από­φοι­τος Λυκείου Χωρικός Αντι­πε­ρι­φε­ρειαρ­χης Δωδε­κα­νη­σου με τα προ­βλή­ματα του κ. Χατζη­μάρ­κου  που τον τοπο­θέ­τησε σε αυτή την εμμισθη κρατική θέση αλλά και… τον “άδειασε” πολι­τικά στην τελευ­ταία συνε­δρί­αση του Περι­φε­ρεια­κου Συμ­βου­λίου Ν. Αιγαίου για το θέμα των ΑΕΚΚ!

Ας  προ­σέ­ξουν τη δια­χεί­ριση του δημο­σίου χρή­μα­τος για την οποία έχουμε το δικαί­ωμα να κρί­νουμε με όρους πολι­τι­κούς και όχι με αθλιό­τη­τες που αυτοί επι­λέ­γουν να χρη­σι­μο­ποιούν γιατί είναι “σε πανικό” και πολι­τικά υπο­λο­γοι!

ΥΓ 1. Θυμίζω ότι  θετική για το πρόσωπο μου για τις υπη­ρε­σια­κες μετα­κι­νή­σεις μου στην Ενερ­γειακή Α.Ε.  ήταν και η απόφαση του Επι­κε­φα­λής αλλα  και του Πει­θαρ­χι­κου Συμ­βου­λίου της Απο­κε­ντρω­με­νης Διοί­κη­σης Αιγαίου(Α. Δ. Α.) όπου συμ­με­τέ­χουν τρεις (3) Εφετες.

ΥΓ2. Στην αθω­ω­τική για εμένα απόφαση του Τρι­μέ­λους Πλημ­με­λειο­δι­κειου Ρόδου 181/21.5 21 μπορούν να αιτηθεί   Αναι­ρεση της  στον Άρειο Πάγο η ηγεσία της “Ενερ­γεια­κής Α. Ε.” και οι υπό­λοι­ποι διώκτες και “λασπο­λο­γοι “μου της γνωστής παρέας στην ηγεσία  Π. Ν. Α.!

Αν δεν το πράξουν ή εάν δεν γίνει δεκτό το αίτημα τους….. τότε γνω­ρί­ζουν ότι τα προ­βλή­ματα τους μεγα­λώ­νουν!

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ

-Επικεφαλής του Περι­φε­ρεια­κου Συν­δυα­σμού” ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΝΟΤΙΟΥ”

-Περιφερειακος Σύμ­βου­λος Π. Ε. Ρόδου

-Αντιπρόεδρος Επο­πτι­κου Συμ­βου­λίου ΕΝΠΕ

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.