ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ανοίγει την 1η Αυγούστου η κρουαζιέρα

news room 1 λεπτό ανάγνωση
ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΟΠΛΟΙΟ COSTA RIVIERA

Άνοιγμα της κρουα­ζιέ­ρας πρό­κει­ται να σημειω­θεί από την 1η Αυγού­στου, όπως μετέ­δωσε το Open TV. Οι πρώτες δοκιμές θα γίνουν από την 1η μέχρι και τις 4 Αυγού­στου υπό την προ­ϋ­πό­θεση οι επι­βά­τες των κρουα­ζιε­ρό­πλοιων να προ­έρ­χο­νται από κράτη που δεν θα ισχύουν ειδι­κό­τερα περιο­ρι­στικά μέτρα.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορ­τάζ τόσο οι επι­βά­τες αλλά και το πλήρωμα θα πρέπει να ακο­λου­θούν πιστά τα μέτρα απο­φυ­γής της μετά­δο­σης του κορο­νοϊού. Παράλ­ληλα οι έλεγχοι θα είναι διαρ­κείς ενώ στα λιμάνια του Βόλου, του Ηρα­κλείου, του Κατά­κο­λου, της Κέρ­κυ­ρας, του Πειραιά, της Ρόδου ανα­μέ­νε­ται να δούμε του­ρί­στες από κρουα­ζιε­ρό­πλοια.

Πηγή: ethnos.gr

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.