Από τις 25 Ιουνίου έως και το τέλος Οκτωβρίου, η Condor θα πραγματοποιηθεί πτήσεις σε 14 προορισμούς της Ελλάδας, από οκτώ αεροδρόμια της Γερμανίας από Φρανκφούρτη, Ντίσελντορφ, Μόναχο, Αμβούργο, Αννόβερο, Στουτγκάρδη, Λειψία και Βερολίνο.
Οι πτήσεις σε Ελλάδα θα είναι σε Καλαμάτα, Καβάλα, Κέρκυρα, Κω, Κρήτη, Μύκονο, Πρέβεζα, Ρόδο, Σάμο, Σαντορίνη, Σκιάθο, Θεσσαλονίκη, Βόλο και Ζάκυνθο.
Στο νέο πτητικό πρόγραμμα της Condor για αυτό το καλοκαίρι εκτός από την Ελλάδα περιλαμβάνονται δρομολόγια -300 εβδομαδιαίες συνδέσεις- και σε άλλους προορισμούς όπως τα Κανάρια νησιά, τις Βαλεαρίδες νήσους, την Ανδαλουσία, την Κροατία, τη Σαρδηνία, την Κύπρο, την Τουρκία και το Σιλτ.
Πηγή: tourismtoday.gr































Σχολιασμός άρθρου
Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού
Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.
Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.