ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η Κάλυμνος στους 5 φθηνότερους Ελληνικούς προορισμούς για τους Βρετανούς τουρίστες το καλοκαίρι του 2024

news room 1 λεπτό ανάγνωση
ΚΑΛΥΜΝΟΣ

Πέντε Ελλη­νι­κοί προ­ο­ρι­σμοί είναι ανάμεσα στους 10 φθη­νό­τε­ρους για κρα­τή­σεις all inclusive τελευ­ταίας στιγμής αλλά και στους 10 φθη­νό­τε­ρους σε κόστος δια­μο­νής σε αυτο­ε­ξυ­πη­ρε­τού­μενα κατα­λύ­ματα, B&B ή ημι­δια­τρο­φής, για τους Βρε­τα­νούς ταξι­διώ­τες αυτό το καλο­καίρι.

Αυτό προ­κύ­πτει από έρευνα που πραγ­μα­το­ποί­ησε η Βρε­τα­νική οργά­νωση προ­στα­σίας κατα­να­λω­τών Which?, σε πάνω από 3.780 πακέτα καλο­και­ρι­νών δια­κο­πών που είναι δια­θέ­σιμα προς κράτηση τον Ιούνιο του 2024 από τους μεγα­λύ­τε­ρους τουρ οπε­ρέι­τορ (Jet2holidays και Tui) και αφορούν προ­ο­ρι­σμούς όπως η Ελλάδα, η Βουλ­γα­ρία, η Κύπρος, η Κροατία, η Γαλλία, η Ιταλία, η Μάλτα, το Μαυ­ρο­βού­νιο, το Μαρόκο, η Πορ­το­γα­λία, η Ισπανία, η Τουρκία και τα Νησιά της Μάγχης.

Η έρευνα της Which? έδειξε ότι η Ζάκυν­θος είναι ανάμεσα στους 10 φθη­νό­τε­ρους all inclusive προ­ο­ρι­σμούς για κρα­τή­σεις πακέτων δια­κο­πών τελευ­ταίας στιγμής, με το μέσο κόστος ανά άτομο για 7 δια­νυ­κτε­ρεύ­σεις να ανέρ­χε­ται σε 1.190 λίρες. Ως φθη­νό­τε­ρος προ­ο­ρι­σμός της κατά­τα­ξης ανα­δεί­χθηκε το Αγκα­ντίρ και το Taghazout στο Μαρόκο, με μέση τιμή στις 1.041 λίρες.

Παράλ­ληλα, 4 Ελλη­νι­κοί προ­ο­ρι­σμοί ανα­δεί­χθη­καν ανάμεσα στους 10 φθη­νό­τε­ρους ως προς την τιμή του δωμα­τίου σε αυτο­ε­ξυ­πη­ρε­τού­μενα κατα­λύ­ματα, B&B και ημι­δια­τρο­φής. Η Κάλυ­μνος είναι ο οικο­νο­μι­κό­τε­ρος προ­ο­ρι­σμός στην Ελλάδα για τους Βρε­τα­νούς με μέσο κόστος 7 δια­νυ­κτε­ρεύ­σεων ανά άτομο στις 840 λίρες, ενώ ακο­λου­θούν η Κεφα­λο­νιά με 911 λίρες, η Λευκάδα με 929 λίρες και η Θεσ­σα­λο­νίκη με 937 λίρες.

Η μέση τιμή που ελήφθη υπόψη στην έρευνα αφορά 7 δια­νυ­κτε­ρεύ­σεις 2 ατόμων σε στάνταρ δίκλινο δωμάτιο, συμπε­ρι­λαμ­βα­νο­μέ­νων των πτήσεων, με ανα­χώ­ρηση γύρω στις 3 Αυγού­στου.

Πηγή tornosnews.gr

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.