ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Eντοπισμός και διάσωση 31 αλλοδαπών στην Ψέριμο

news room 1 λεπτό ανάγνωση
Στον εντο­πι­σμό και τη διάσωση τριάντα ένα (31) αλλο­δα­πών προέβη,  πρωινές ώρες χθες, πλωτό σκάφος δύναμης FRONTEX, το οποίο βρι­σκό­ταν σε περι­πο­λία στο πλαίσιο της ευρω­παϊ­κής επι­χεί­ρη­σης ”ΠΟΣΕΙΔΩΝ 2019”.
Συγκε­κρι­μένα, ανωτέρω πλωτό εντό­πισε στη θαλάσ­σια περιοχή ανα­το­λικά ν. Ψερίμου, πνευστή μηχα­νο­κί­νητη λέμβο, με ικανό αριθμό αλλο­δα­πών επι­βαι­νό­ντων.
Υπό το συντο­νι­σμό του Ενιαίου Κέντρου Συντο­νι­σμού Έρευνας και Διά­σω­σης του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., το πλήρωμα του σκάφους FRONTEX, προέβη στην ασφαλή περι­συλ­λογή και διάσωση των ανωτέρω, οι οποίοι μετα­φέρ­θη­καν στον λιμένα Κω.
Προ­α­νά­κριση διε­νερ­γεί­ται από το Λιμε­ναρ­χείο Κω.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.