ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ο Λευτέρης Λαζάρου για το πρώτο masterclass της χρονιάς από το ΙΕΚ ΑΚΜΗ

news room 1 λεπτό ανάγνωση
533

Ένα από τα πιο ηχηρά ονό­μα­τα της γα­στρο­νο­μί­ας με δε­κά­δες δια­κρί­σεις στην Ελ­λά­δα και στο εξω­τε­ρι­κό, ο βρα­βευ­μέ­νος με αστέ­ρι Michelin chef και ambassador της Σχο­λής Μα­γει­ρι­κής του ΙΕΚ ΑΚΜΗ, Λευ­τέ­ρης Λα­ζά­ρου, θα βρε­θεί την Τε­τάρ­τη 13 Νο­εμ­βρί­ου και ώρα 12:00, στις νέες υπερ­σύγ­χρο­νες εγκα­τα­στά­σεις ευ­ρω­παϊ­κών προ­δια­γρα­φών του με­γα­λύ­τε­ρου ΙΕΚ της χώρας στη Ρόδο για ένα σε­μι­νά­ριο ει­σα­γω­γής στη γα­στρο­νο­μία.

Αντι­κεί­με­νο του masterclass η πα­ρου­σί­α­ση βα­σι­κών πα­ρα­σκευών γύρω από τη μα­γει­ρι­κή τέχνη εστιά­ζο­ντας στο ψάρι που απο­τε­λεί άλ­λω­στε ση­μείο ανα­φο­ράς για τον κο­ρυ­φαίο Έλ­λη­να chef.

Οι λά­τρεις της γα­στρο­νο­μί­ας, επαγ­γελ­μα­τί­ες ή σπου­δα­στές Σχο­λών έχουν τη δυ­να­τό­τη­τα να πα­ρα­κο­λου­θή­σουν δω­ρε­άν το σε­μι­νά­ριο κα­τό­πιν δή­λω­σης εν­δια­φέ­ρο­ντας στη Γραμ­μα­τεία της Σχο­λής. Οι θέ­σεις είναι πε­ριο­ρι­σμέ­νες, θα τη­ρη­θεί σειρά προ­τε­ραιό­τη­τας.

Το σε­μι­νά­ριο εγκαι­νιά­ζει τον κύκλο εξει­δι­κευ­μέ­νων Masterclasses που προ­σφέ­ρει το ΙΕΚ ΑΚΜΗ, σε συ­νερ­γα­σία με τους πλέον κα­τα­ξιω­μέ­νους chefs και pastry chefs στη χώρα με στόχο την πα­ρο­χή ολο­κλη­ρω­μέ­νων γνώ­σε­ων γύρω από τις νέες τά­σεις του κλά­δου της γα­στρο­νο­μί­ας αλλά και τη δη­μιουρ­γία ασυ­να­γώ­νι­στων hands-on εμπει­ριών για όλους.

ΠΟΤΕ: Τε­τάρ­τη 13 Νο­εμ­βρί­ου 2019

ΩΡΑ: 12:00

ΠΟΥ: ΙΕΚ ΑΚΜΗ Ρόδος, Βύ­ρω­νος 1, Ρόδος

ΕΙ­ΣΟ­ΔΟΣ ΕΛΕΥ­ΘΕ­ΡΗ – ΑΠΑ­ΡΑΙ­ΤΗ­ΤΗ Η ΔΗ­ΛΩ­ΣΗ ΣΥΜ­ΜΕ­ΤΟ­ΧΗΣ: 2241 240840, κ. Γιάν­νης Λυ­κο­μή­τρος

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.