Τοπικές Ειδήσεις

Σύσκεψη για επισκευές στα σχολικά κτήρια

Σύσκεψη στα γραφεία των Τεχνικών Υπηρεσιών (Τ.Υ) πραγματοποιήθηκε χθες για τα σχολικά κτήρια, υπό την προεδρία του αντιδημάρχου Παιδείας κ. Στράτου Καρίκη, και με τη συμμετοχή του πρόεδρου της Α΄βάθμιας Σχολικής Επιτροπής κ. Θανάση Βυρίνη, του προέδρου της Β΄βάθμιας Σχολικής Επιτροπής κ. Χριστοδούλου με την προϊσταμένη των Τεχνικών Υπηρεσίων κ. Λ. Ζανεττούλλη και την αρμόδια των Τ.Υ. στα σχολικά κτήρια κ.Κυριακούλη.
Στη συνάντηση συζητήθηκαν λεπτομερώς, η πορεία στα κτιριακά ζητήματα των σχολείων και ειδικότερα αυτή των έργων που αφορούν κυρίως μονώσεις, υδραυλικές και ηλεκτρολογικές επισκευές.
Επιπλέον, στην ιεράρχηση των μικρότερων επισκευών θα συγκεραστούν οι τεχνικές εκθέσεις που έκαναν οι υπάλληλοι των Τ. Υ. στην έναρξη της σχολικής χρονιάς σε όλες τις σχολικές μονάδες του νησιού, με την καταγραφή προβλημάτων που διαπιστώνουν ο αντιδήμαρχος και οι πρόεδροι Α΄& Β΄βάθμιων Σχολικών Επιτροπών, κατά τις επισκέψεις τους στα σχολεία.
Επίσης, συζητήθηκε η εξέλιξη της διαδικασίας του ιδιοκτησιακού καθεστώτος, της οποίας απόρροια αποτελεί και η πυρασφάλεια όπως και η αδειοδότηση των κυλικείων.
Τέλος, αφού προγραμματίστηκαν οι επόμενες ενέργειες, αποφασίστηκε η συνεχής επαφή και συνεργασία όλο το επόμενο διάστημα, τόσο για την άμεση και αποτελεσματική αντιμετώπιση των προβλημάτων, όσο και για την αποφυγή της επικάλυψης αρμοδιοτήτων.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου