Αθλητικά

Η Ε.Α.ΚΑ. θέλει το φάιναλ-φορ των νεανίδων

Με ανακοίνωση της, η Ε.Α. Καλύμνου ζητάει και επίσημα το φάιναλ-φορ των νεανίδων, που έχει οριστεί για τις 16- 17 Μαρτίου. Εκτός απροόπτου τα ζευγάρια της τελικής φάσης θα είναι: Ε.Α. Καλύμνου- Γ.Α.Σ. Ιάλυσος και Κολοσσός Ρόδου- Ιπποκράτης Κω. Αναλυτικά, η ανακοίνωση της Ε.Α.ΚΑ., την οποία έκανε γνωστή στην Τ.Ε. Ε.Ο.Κ. Δωδεκανήσου: «Κυρία πρόεδρε, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το Δ.Σ. της Ε.Α.ΚΑ δηλώνει την πρόθεσή του να διοργανώσει για φέτος στο νησί της Καλύμνου το Final 4 των Νεανίδων όπου θα συμμετάσχει και η ομάδα μας. Η εν λόγω διοργάνωση θα είναι και υπό την αιγίδα του Δήμου Καλυμνίων. Ο Δήμος έχει δείξει ενδιαφέρον στο κομμάτι της διαμονής και συγκεκριμένα της μιας διανυκτέρευσης για 45 άτομα (δηλ. 3 αποστολές Χ 15 άτομα), στη διατροφή και στα βραβεία των νικητών. Από πλευράς Διοίκησης θα αναλάβουμε τις εσωτερικές μετακινήσεις των αθλητών από και προς το γήπεδο με λεωφορεία την ώρα των αγώνων, τα έξοδα των Διαιτητών και των Κριτών και τα νεράκια των αγώνων.
Παρακαλούμε πολύ να εξετάσετε την επιθυμία μας να γίνει το Final 4 στην Κάλυμνο και ευελπιστούμε να γίνει και στην πράξη. Ως σωματείο έχουμε δείξει και στο παρελθόν (βλ. Final 4 Νεανίδων 2016 & Final 4 Παγκορασίδων 2015) ότι το αδύνατο το κάνουμε δυνατό και ότι μπορούμε να ανταποκριθούμε άρτια στις απαιτήσεις που χρήζει η εν λόγω διοργάνωση, και να στεφθεί για μία ακόμα φορά με απόλυτη επιτυχία. Στη διάθεσή σας για τυχόν διευκρινίσεις».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου