Αθλητικά

Φοίβος: Αγωνία για Παϊζάνο και Αρφαρά

Σε… αναμμένα κάρβουνα κάθεται ο προπονητής του Φοίβου Σάββας Ορφανίδης όσον αφορά στην συμμετοχή των Τόλη Παϊζάνου και Νίκου Αρφαρά στο εκτός έδρας παιχνίδι της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας στον 6ο όμιλο, με αντίπαλο τον Πανηλειακό.
Οι δύο ποδοσφαιριστές αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών, ο πρώτος στο γόνατο και ο δεύτερος στον λαγονοψοΐτη, γι’ αυτό και οι συμμετοχή τους κρίνεται αμφίβολη.
Οι αθλητές δεν έχουν προπονηθεί από την αρχή της εβδομάδας και οι επόμενες ημέρες θα ξεκαθαρίσουν αν ο έμπειρος τεχνικός θα μπορέσει να τους συμπεριλάβει στα πλάνα του.
Πάντως οι Κρεμαστενοί θα παραταχθούν ενισχυμένοι στον Πύργο, καθώς από ημέρα σε ημέρα θα εκδοθούν τα δελτία των Μαντικού, Λαμίν, Αρέτογλου και Μαργαρίτη που αποκτήθηκαν με την μορφή του δανεισμού από τον ΓΑΣ Ιάλυσος.
Από εκεί και πέρα, την Τρίτη οι ποδοσφαιριστές του Φοίβου είχαν ρεπό για να ξεκουραστούν και χθες επέστρεψαν στις προπονήσεις τους, συνεχίζοντας την προετοιμασία τους ενόψει Πανηλειακού.
Το πρόγραμμα διεξήχθη το μεσημέρι στο γήπεδο Κρεμαστής με ασκήσεις φυσικής κατάστασης και τακτικής, ενώ έγιναν και αγωνιστικά παιχνίδια με την μπάλα.
Οι προπονήσεις του συλλόγου θα είναι καθημερινές έως και το πρωί του Σαββάτου που θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία, με την αποστολή να αναχωρεί, αεροπορικώς αρχικά για την Αθήνα και στην συνέχεια οδικώς για τον Πύργο το πρωί της Κυριακής, καθώς το μεσημέρι της ίδιας ημέρας θα γίνει η αναμέτρηση με τον Παληνειακό (13:30).
Παρασκευή κόβει την πίτα του
Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε ότι το απόγευμα της Παρασκευής 18 Ιανουαρίου, ο Φοίβος θα κόψει την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του, όπως ενημέρωσε ο σύλλογος με την ακόλουθη ανακοίνωση:
«Το διοικητικό συμβούλιο του Γ.Σ Φοίβος Κρεμαστής σας προσκαλεί στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας που θα γίνει την Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 18:30 στο Πνευματικό Κέντρο Κρεμαστής».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου