ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Με… απειλές αποχαιρετά το 2018 ο Ερντογάν: «Θα διαφυλάξουμε τα δικαιώματα μας σε Αιγαίο και Κύπρο»

news room 1 λεπτό ανάγνωση
Ερντογαν

Η Τουρκία επι­δει­κνύει την απο­φα­σι­στι­κό­τητά της για την δια­φύ­λαξη των δικαιω­μά­των της στην Κύπρο, την ανα­το­λική Μεσό­γειο και το Αιγαίο, τόσο σε πολι­τικό επίπεδο όσο και στο πεδίο δράσης, δήλωσε ο Τούρκος Πρό­ε­δρος, στο μήνυμά του για τη νέα χρονιά.

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντο­γάν ανα­φέ­ρει ότι η Τουρκία δεν έχει βλέψεις στα εδάφη, την κυριαρ­χία και το δίκαιο κανενός, προ­σθέ­το­ντας ότι η μόνη τους έγνοια είναι “ο λαός τους και οι αδελφοί τους που ζουν στην περιοχή να έχουν ένα μέλλον μέσα σε ασφά­λεια και γαλήνη”. “Η χώρα μας δεν είναι η αιτία για τα γεγο­νότα της περιο­χής και δεν θα είναι ούτε το θύμα”, ανα­φέ­ρει.

“Τα βήματα που κάνουμε τα κάνουμε τα σχε­διά­ζουμε με αυτή την αντί­ληψη και τα πραγ­μα­το­ποιούμε. Οι εξε­λί­ξεις στη Συρία είναι απο­τέ­λε­σμα αυτών των προ­σπα­θειών. Συνε­χί­ζουμε να συμ­βάλ­λουμε και για τη στα­θε­ρό­τητα του Ιράκ. Την απο­φα­σι­στι­κό­τητά μας για δια­φύ­λαξη των δικαιω­μά­των μας στην Κύπρο, την ανα­το­λική Μεσό­γειο και το Αιγαίο, την επι­δει­κνύ­ουμε τόσο σε πολι­τικό επίπεδο όσον και στο πεδίο δράσης”, κατα­λή­γει.

Πηγή: KYΠΕ

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.