Πάνω σε ελληνική βάση…

Η ελληνική βάση πάνω στην οποία θα στηριχθεί ο νέος Κολοσσός ΒΑΠ (Τσάμης, Παπαντωνίου, Στεφανίδης, Κουκουλάς) είναι ήδη έτοιμη και πλέον ο Βασίλης Φραγκιάς αναζητά παίκτες από την αμερικανική αγορά για τις θέσεις «3», «4» και «5». Ο Έλληνας τεχνικός και οι συνεργάτες του ψάχνουν ήδη εξονυχιστικά στην άλλη άκρη του Ατλαντικού για να βρουν ικανούς παίκτες με μειωμένο μπάτζετ, αφού ο Κολοσσός ΒΑΠ δεν είναι σε θέση να δώσει υπέρογκα ποσά. Ουσιαστικά οι Ροδίτες αναζητούν «λαβράκια» από την αμερικάνικη αγορά, όπως για παράδειγμα ήταν ο Ρούμπεν Μπόικι, προκειμένου να δημιουργήσουν ένα ισχυρό και ανταγωνιστικό σύνολο. Ο στόχος του Βασίλη Φραγκιά είναι μέχρι τις 26 Αυγούστου, που θα ξεκινήσει η προετοιμασία, να έχει όλους τους παίκτες στη Ρόδο, ώστε η ομάδα ν α βαδίσει χωρίς απουσίες για τη νέα χρονιά.
Σε καθημερινή βάση προτείνονται δεκάδες παίκτες στον Κολοσσό ΒΑΠ, οι οποίοι περνούν από το «μικροσκόπιο» του Βασίλη Φραγκιά και εξετάζονται προσεκτικά. Ο Ροδίτης τεχνικός σιγά-σιγά θα πρέπει να βρει τους κατάλληλους για να έρθουν στο «Βενετόκλειο». Το έργο του δεν είναι ιδιαίτερα εύκολο, αφού θα πρέπει να βρει καλούς παίκτες με μικρό «κασέ», οι οποίοι να μπορέσουν να προσαρμοστούν άμεσα στο ελληνικό πρωτάθλημα. Όπως είναι γνωστό, η προετοιμασία θα γίνει στη Ρόδο και κυρίως στο «Βενετόκλειο» και αρχικά θα διεξάγονται διπλές προπονήσεις με βάρη για τη βελτίωση της φυσικής κατάστασης των αθλητών.
*Η Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός ευχαριστεί θερμά την εταιρεία AND1 για την άριστη και πολυετή συνεργασία σε αθλητικό υλικό, καθώς επίσης και τον κ. Ντίνο Τόκα. Οι «θαλασσί» δεν θα συνεχίσουν τη συνεργασία τους με την AND1 και εντός των ημερών θα ανακοινώσουν τη συμφωνία τους με άλλη αθλητική εταιρεία.