Τοπικές Ειδήσεις

Γ. Χατζημάρκος: “Συνεργασία όχι στην βάση συγκυριών ή προσωπικών σχέσεων, αλλά στην βάση ισχυρής βούλησης και συνειδητής πολιτικής επιλογής”

“Συνεργασία όχι στην βάση συγκυριών ή προσωπικών σχέσεων, που ενίοτε μπορεί απο κάποιους να αξιοποιηθούν ως άλλοθι, αλλά στην βάση ισχυρής βούλησης και συνειδητής πολιτικής επιλογής. Ως απάντηση στην απαίτηση της κοινωνίας για αποτελέσματα.” τόνισε ο Περιφερειάρχης Γιώργος Χατζημάρκος στον λογαριασμό του στα social media, με αφορμή την ορκωμοσία της νέας δημοτικής αρχής.

Ολόκληρη η δήλωση του Περιφερειάρχη:

Στην τελετή ορκωμοσίας, χθές, του νέου Δημάρχου Ρόδου Αλέξανδρου Κολιάδη και των μελών του Δημοτικού και των Τοπικών Συμβουλίων, επανέλαβα όσα μας κράτησαν όρθιους τα τελευταία, δύσκολα, χρόνια.
Σχέδιο, καθαρο μυαλό, αντανακλαστικά, πολλή δουλειά και συνεργασία.
Συνεργασία όχι στην βάση συγκυριών ή προσωπικών σχέσεων, που ενίοτε μπορεί απο κάποιους να αξιοποιηθούν ως άλλοθι, αλλά στην βάση ισχυρής βούλησης και συνειδητής πολιτικής επιλογής. Ως απάντηση στην απαίτηση της κοινωνίας για αποτελέσματα.
Και μια Περιφέρεια που στέκεται στο ύψος μίας επίσης ισχυρής επιλογής για την συνεχή προώθηση λύσεων και παραγωγή καλών ειδήσεων, ήταν, είναι και θα παραμείνει στην υπηρεσία ενός τόπου που η αξία του και το μεγέθος του επιβάλει την συνεργασία.
Σε υπηρεσία άλλωστε είμαστε. Ολοι.
Τον τόπο μας και την κοινωνία του υπηρετούμε.
Καλή θητεία στον Δήμαρχο Αλέξανδρο Κολιάδη, με την δέσμευση οτι ο Δήμος Ρόδου είχε και θα συνεχίσει να έχει απέναντι του το κτίριο των καλών ειδήσεων και των λύσεων.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου