ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ειδήσεις από το αστυνομικό δελτίο

news room 1 λεπτό ανάγνωση
Αστυνομία
Την 28-09-2018 το πρωί συνε­λή­φθη στην πόλη της Ρόδου, από αστυ­νο­μι­κούς της Υπο­διεύ­θυν­σης Ασφα­λείας Ρόδου, 24χρονος ημε­δα­πός ο οποίος πρώτες πρωινές ώρες της ιδίας ημέρας διέρ­ρηξε δύο Ι.Χ.Ε. αυτο­κί­νητα και κατά­στημα υγειο­νο­μι­κού ενδια­φέ­ρο­ντος και αφαί­ρεσε ηλε­κτρι­κές – ηλε­κτρο­νι­κές συσκευές. Μερος των αφαι­ρε­θέ­ντων βρέ­θη­καν, κατα­σχέ­θη­καν και απο­δό­θη­καν στους δικαιού­χους.
Την 28-09-2018 το από­γευμα εντο­πί­στη­καν στην πόλη της Ρόδου, από περι­πο­λού­ντες αστυ­νο­μι­κούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., δύο αλλο­δα­ποί ηλικίας 28 και 30 ετών να επαι­τούν και αφού προ­σή­χθη­σαν, βεβαιώ­θη­καν σε βάρος τους αντί­στοι­χες πται­σμα­τι­κές παρα­βά­σεις.
Την 29-09-2018 πρώτες πρωινές ώρες συνε­λή­φθη­σαν στο αερο­δρό­μιο της Ρόδου, από αστυ­νο­μι­κούς του Αστυ­νο­μι­κού Τμή­μα­τος Αερο­λι­μένα Ρόδου, δύο αλλο­δα­ποί ηλικίας 21 και 23 ετών, οι οποίοι κάνο­ντας χρήση πλαστών ταξι­διω­τι­κών εγγρά­φων επι­χεί­ρη­σαν να επι­βι­βα­στούν σε πτήση με προ­ο­ρι­σμό το Βέλγιο.

Σύλληψη ημε­δα­πού για ναρ­κω­τικά, οπλο­κα­τοχή και παρά­βαση του Κ.Ο.Κ. στην

Κάλυμνο

Την 27-09-2018 το πρωί συνε­λή­φθη στην Κάλυμνο, από αστυ­νο­μι­κούς

του Αστυ­νο­μι­κού Τμή­μα­τος Καλυ­μνίων, 61χρονος ημε­δα­πός, γιατί έπειτα από

έλεγχο και έρευνα που έγινε στην κατοι­κία του, παρου­σία δικα­στι­κού

λει­τουρ­γού, βρέ­θη­καν στην κατοχή του και κατα­σχέ­θη­καν μικρο­πο­σό­τητα

ακα­τέρ­γα­στης κάν­να­βης και πτυσ­σό­μενη μεταλ­λική ράβδος. Επι­πλέον, ο

61χρονος οδη­γούσε δίκυκλη μοτο­συ­κλέτα χωρίς άδεια ικα­νό­τη­τας από την

αρμόδια αρχή.

Σύλληψη (3) αλλο­δα­πών για πλα­στο­γρα­φία και δια­κί­νηση στην Κω

Την 27-09-2018 το μεση­μέρι συνε­λή­φθη­σαν στο αερο­δρό­μιο της Κω, από
αστυ­νο­μι­κούς του Αστυ­νο­μι­κού Τμή­μα­τος Αερο­λι­μένα Κω, δύο αλλο­δα­ποί
άνδρες ηλικίας 17 και 28 ετών, οι οποίοι κάνο­ντας χρήση πλαστών
ταξι­διω­τι­κών εγγρά­φων επι­χεί­ρη­σαν να επι­βι­βα­στούν σε πτήση με προ­ο­ρι­σμό
το Βέλγιο. Επίσης συνε­λή­φθη 38χρονη αλλο­δαπή η οποία όπως δια­πι­στώ­θηκε
διευ­κό­λυνε τον 17χρονο και τον 28χρονο, κατευ­θύ­νο­ντας και παρέ­χο­ντας
κάλυψη προς αποφυγή αστυ­νο­μι­κών ελέγχων ώστε να επι­βι­βα­στούν παρά­νομα σε
διεθνή πτήση.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.