ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Στο Rodos Palace η ανάδειξη της «Mrs Worldwide India» σε μια λαμπερή εκδήλωση

news room 1 λεπτό ανάγνωση
KAΛΛIΣTEIA INΔIA

Μεγάλη επι­τυ­χία σημεί­ωσε η λαμπερή εκδή­λωση που πραγ­μα­το­ποι­ή­θηκε την Κυριακή 16 Σεπτεμ­βρίου 2018, στο ξενο­δο­χείο ‘Ρόδος Παλάς’ με τίτλο «Mrs Worldwide India HAUT.MOΝDE INDIA».

Το «Mrs Worldwide India HAUT.MOΝDE INDIA» απο­τε­λεί μια μονα­δική εκδή­λωση ομορ­φιάς με κύριο αντι­κεί­μενο, περισ­σό­τερο το «talent show» παρά το είδος των καλ­λι­στείων.

Στην Ρόδο βρέθηκε την περα­σμένη εβδο­μάδα, μία απο­στολή 130 ατόμων με εξέ­χου­σες προ­σω­πι­κό­τη­τες από την Ινδία μαζί με όσες συμ­με­τεί­χαν στην εκδή­λωση, ενώ προη­γή­θη­καν φωτο­γρα­φί­σεις σε πολλά σημεία της Ρόδου.

Διορ­γα­νώ­τρια εται­ρεία ήταν η Ινδική «Shri Sai Entertainments» η οποία επέλεξε τη χώρα μας και συγκε­κρι­μένα τη Ρόδο μεταξύ δεκάδων προ­ο­ρι­σμών στον κόσμο.

Στην επι­τροπή συμ­με­τείχε και η γνωστή Μάγκυ Χαρα­λα­μπί­δου, ενώ την εκδή­λωση στήριξε η Περι­φέ­ρεια Νοτίου Αιγαίου. Το “παρών” έδωσαν οι περι­φε­ρεια­κοί σύμ­βου­λοι κ.κ. Χρήστος Μπάρδος και ο Χρήστος Ευστρα­τίου.

Ενδια­φέ­ρου­σες και ιδιαί­τερα σημα­ντι­κές ήταν οι συμ­με­το­χές της Πρέ­σβει­ρας της Ινδίας στην Ελλάδα κας Σάμα Τζέιν καθώς και της νεώ­τε­ρης πολι­τι­κού από το Νέο Δελχί!

Σημειώ­νε­ται ότι ο τελικός «Mrs Worldwide India HAUT.MOΝDE INDIA» θα πραγ­μα­το­ποι­η­θεί στο JLN Stadium στο Νέο Δελχί στις 21 Σεπτεμ­βρίου 2018, αμέσως μετά την επι­στροφή της πολυ­με­λούς απο­στο­λής από τη Ρόδο στην Ινδία.

Είναι η πρώτη φορά που πραγ­μα­το­ποιεί­ται στην Ελλάδα ινδική εκδή­λωση ομορ­φιάς και φυσικά, ήταν μία πρώτης τάξεως προβολή της Ρόδου σε μία τερά­στια και ραγδαία ανα­πτυσ­σό­μενη του­ρι­στική αγορά, της οποίας και η οικο­νο­μία, παρου­σιά­ζει σημα­ντι­κές προ­ο­πτι­κές.

Η εκδή­λωση ομορ­φιάς «Mrs Worldwide India HAUT.MOΝDE INDIA» έχει μια ιδιαι­τε­ρό­τητα σε σύγκριση με τις αντί­στοι­χες διορ­γα­νώ­σεις ανά τον κόσμο. Συμ­με­τέ­χουν μόνον παντρε­μέ­νες Ινδές, οι οποίες μένουν και σε άλλες χώρες, δια­πρέ­πο­ντας στους τομείς που δρα­στη­ριο­ποιού­νται (νομική, ιατρική, τέχνες, επι­στή­μες, αθλη­τι­σμό κλπ…). Έτσι από τα πέρατα της γης, πανέ­μορ­φες, κατα­ξιω­μέ­νες γυναί­κες με κατα­γωγή από την Ινδία, συνα­ντή­θη­καν στη Ρόδο διεκ­δι­κώ­ντας τον τίτλο της «Mrs Worldwide India HAUT.MOΝDE INDIA».

Δεν πρό­κει­ται ακριβώς για θεσμό «καλ­λι­στείων» όσο για ένα είδος «talent show» όπου οι συμ­με­τέ­χου­σες έδειξαν τα προ­σό­ντα τους στους ινδι­κούς χορούς, τηρώ­ντας την παρά­δοση, με τις φορε­σιές και την ανάλογη ινδική μουσική.

Από το 2008 κι έπειτα, η «Mrs Worldwide India HAUT.MOΝDE INDIA» με μονα­δικό στόχο την ενδυ­νά­μωση των γυναι­κών, έχει κατα­φέ­ρει να διευ­ρύ­νει τους ορί­ζο­ντες πολλών γυναι­κών, γεγονός που έχει κατα­στή­σει τη συγκε­κρι­μένη διορ­γά­νωση τη μεγα­λύ­τερη και κυριό­τερη διορ­γά­νωση ομορ­φιάς στην Ινδία. Ο δια­γω­νι­σμός ομορ­φιάς είναι ένας θεσμός με στόχο να ανα­γνω­ρί­σει την υπο­δειγ­μα­τική δύναμη και τη χαρα­κτη­ρι­στική προ­σω­πι­κό­τητα των έγγαμων γυναι­κών της Ινδίας.

Η επιλογή της Ρόδου ανάμεσα σε πολλούς άλλους ανά τον κόσμο, απο­τέ­λεσε καλή διά­κριση για την φιλο­ξε­νία τέτοιων μεγάλων εκδη­λώ­σεων ομορ­φιάς, καλ­λι­στείων κ.λπ. Οι διορ­γα­νω­τές έκριναν ότι το νησί της Ρόδου, προ­σφέ­ρει όλα όσα απαι­τού­νται για την προ­σέλ­κυση του δια­γω­νι­σμού. Σημειώ­νε­ται πως έγιναν γυρί­σματα και φωτο­γρα­φί­σεις σε πολλά σημεία της Ρόδου.

Αξίζει να σημειω­θεί ότι η κριτική επι­τροπή απαρ­τί­ζε­ται από κορυ­φαίες προ­σω­πι­κό­τη­τες από την Ινδία, ηθο­ποιούς του Bollywood, celebrities, διεθνή μοντέλα, επι­χει­ρη­μα­τίες, σκη­νο­θέ­τες, εκπρο­σώ­πους των ΜΜΕ που είχαν την ευκαι­ρία να γνω­ρί­σουν τη Ρόδο.

Του­ρι­στι­κοί παρά­γο­ντες σημειώ­νουν ότι δια­γρά­φο­νται σημα­ντι­κές προ­ο­πτι­κές ενί­σχυ­σης της του­ρι­στι­κής κίνησης από την Ινδία προς την Ελλάδα, της σημα­ντι­κό­τε­ρης ανα­πτυσ­σό­με­νης αγοράς σε παγκό­σμια κλίμακα, που τρέχει με ρυθμό ανά­πτυ­ξης του ΑΕΠ που φτάνει το 7,5% και το 2017 τρο­φο­δό­τησε την Ελλάδα με 200.000 του­ρί­στες. Με πλη­θυ­σμό 1,5 δισε­κα­τομ­μύ­ριο κατοί­κους, η Ινδία ανα­πτύσ­σε­ται δυνα­μικά σε όλα τα μεγέθη της οικο­νο­μίας.

Η μεσαία τάξη φτάνει τα 350 εκα­τομ­μύ­ρια και είναι αυτή που ταξι­δεύει. Εκτι­μά­ται ότι το 2018 η αύξηση των αφίξεων από την Ινδία προς την Ελλάδα θα ξεπε­ρά­σει το 20%. Η Ρόδος δεν δέχεται σημα­ντικό αριθμό Ινδών του­ρι­στών. Η προβολή που θα γίνει όμως μέσα από τα καλ­λι­στεία ανα­μέ­νε­ται να συμ­βά­λει σημα­ντικά στην αύξηση της ζήτησης και στην ενί­σχυση του του­ρι­στι­κού ρεύ­μα­τος από τις Ινδίες στη Ρόδο.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.