Συνελήφθη το Σάββατο το πρωί στην Κάλυμνο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καλυμνίων, ένας 24χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για προμήθεια και κατοχή ναρκωτικών ουσιών με σκοπό τη διάθεση σε τοξικομανείς.
Η δικογραφία που σχηματίσθηκε περιλαμβάνει ακόμη ένα άτομο το οποίο κατηγορείται για αποστολή ναρκωτικών ουσιών, στον συλληφθέντα.
Όπως διακριβώθηκε, ο 24χρονος προμηθεύονταν ποσότητες ναρκωτικών ουσιών μέσω εταιρείας ταχυμεταφορών από τον συνεργό του και στη συνέχεια τις διαμοίραζε – διακινούσε στο νησί της Καλύμνου.
Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, όταν εντοπίσθηκε ύποπτο δέμα σε μεταφορική εταιρεία με αποδέκτη τον 24χρονο πραγματοποιήθηκε έλεγχος σε αυτό και διαπιστώθηκε ότι περιείχε ακατέργαστη κάνναβη βάρους 160,3 γραμμαρίων τοποθετημένη σε διάφορες συσκευασίες, κατεργασμένη κάνναβη βάρους 2 γραμμαρίων κι ένας θρυμματιστής κάνναβης.
Ακολούθησε έρευνα, παρουσία δικαστικού λειτουργού, στην κατοικία του 24χρονου όπου βρέθηκε ένας θρυμματιστής κάνναβης, ένα κινητό τηλέφωνο και μια παρόμοια με την εντοπισθείσα συσκευασία-δέμα, κενή περιεχομένου.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ