“Η Νέα Δημοκρατία είμαι εγώ και οι ΑΝΕΛ. Εμείς εκφράζουμε τις αρχές του Κώστα Καραμανλή και της κοινωνικής κεντροδεξιάς” δήλωσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος σε συνέντευξή του στην ιστοσελίδα militaire.gr.
Αναφορικά με το Σκοπιανό κατηγόρησε τον Ζόραν Ζάεφ και τον Νικολά Ντιμιτρόφ ότι προκαλούν τους Έλληνες με τις δηλώσεις που κάνουν και υποστηρίζει ότι η συμφωνία είναι πάρα πολύ πιθανό να μην προχωρήσει και πάντως είναι βέβαιο ότι δεν πρόκειται να γίνει αποδεκτή από τους Έλληνες πολίτες. Για την εμπλοκή και τη θέληση των ΗΠΑ να βάλουν τα Σκόπια στο ΝΑΤΟ ο ΥΕΘΑ επεσήμανε ότι “πρέπει να καταλάβουν τα Σκόπια ότι δεν είναι η “περιζήτητη νύφη” .































Σχολιασμός άρθρου
Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού
Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.
Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.