δημοκρατική
Από το 1982 η Εφημερίδα της Ρόδου
ΠΕΜΠΤΗ 19° Αίθριος Η Ρόδος σήμερα
Από το 1982 η Εφημερίδα της Ρόδου
ELEN

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΝΔ για «Ρουβίκωνα»: Αυτή η οργανωμένη συμμορία εξευτελίζει καθημερινά τη χώρα

news room 1 λεπτό ανάγνωση
Νέα Δημοκρατία

Για εξευ­τε­λι­σμό της Ελλάδας κάνει λόγο η Νέα Δημο­κρα­τία σε ανα­κοί­νωση που εξέδωσε μετά τη νέα εισβολή του «Ρου­βί­κωνα» στο υπουρ­γείο Εξω­τε­ρι­κών.

«Ανα­νε­ω­μέ­νος από τις δια­κο­πές του, ο Ρου­βί­κω­νας ξεκί­νησε δυνα­μικά το πρό­γραμμα των φθι­νο­πω­ρι­νών του εξορ­μή­σεων. Ποιος ξέρει τι θα περι­λαμ­βά­νει φέτος εκτός από ΥΠΕΞ, Πεντά­γωνο, πρε­σβείες; Αντι­λαμ­βά­νε­ται άραγε ο κ. Τσίπρας ότι αυτή η οργα­νω­μένη συμ­μο­ρία εξευ­τε­λί­ζει καθη­με­ρινά τη χώρα;», ανα­φέ­ρε­ται στην ανα­κοί­νωση της αξιω­μα­τι­κής αντι­πο­λί­τευ­σης.

Νωρί­τερα, μιλώ­ντας στον ΣΚΑΪ, η Ντόρα Μπα­κο­γιάννη μίλησε για ένα «ξεχαρ­βα­λω­μένο κράτος» και πως η εικόνα του «Ρου­βί­κωνα» στο ΥΠΕΞ «μας κάνει… ρόμπα διεθνώς».

Στο ίδιο ύφος ήταν και η αντί­δραση του τομε­άρχη Εξω­τε­ρι­κών της ΝΔ, Γιώργου Κου­μου­τσά­κου.

«Μετά το Πεντά­γωνο και Πρε­σβείες, τώρα εισβολή του Ρου­βί­κωνα και στο υπουρ­γείο Εξω­τε­ρι­κών στην καρδιά της Αθήνας. Στην Ελλάδα της εποχής του ΣΥΡΙΖΑ, τίποτα δεν δου­λεύει. Τίποτα δεν μπορεί να θεω­ρεί­ται ασφαλές» έγραψε στο twitter o κ. Κου­μου­τσά­κος.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.