ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η Βουλγαρία προειδοποιεί Ελλάδα και Τουρκία για πλημμύρες

news room 1 λεπτό ανάγνωση
πλημμύρα

Για τον κίνδυνο πλημ­μυ­ρών προει­δο­ποιεί την Ελλάδα και την Τουρκία η Βουλ­γα­ρία τη στιγμή που η χώρα μας αγω­νί­ζε­ται να δια­χει­ρι­στεί τις θανα­τη­φό­ρες πυρ­κα­γιές και τις συνέ­πειές τους.

Σύμφωνα με το υπουρ­γείο Εξω­τε­ρι­κών της γει­το­νι­κής χώρας το φράγμα του Ιβάϊ­λο­βγκραντ στον ποταμό Αρδα, υπάρχει μεγάλη πιθα­νό­τητα να υπερ­χει­λί­σει τις επό­με­νες ημέρες εξαι­τίας της καταρ­ρα­κτώ­δους βροχής που ανα­μέ­νε­ται.

Ειδι­κό­τερα, οι αρχές στη Σόφια ανα­κοί­νω­σαν ότι μεγάλος όγκος νερού ανα­μέ­νε­ται να πλήξει την περιοχή κοντά στη βουλ­γα­ρική πόλη Σβί­λεν­γκραντ στα σύνορα με την Τουρκία την Τετάρτη και την Πέμπτη.

Σημειώ­νε­ται ότι χθες ένας άνδρας έχασε τη ζωή του στην πόλη Τέτεβεν, όταν παρα­σύρ­θηκε από τα ορμη­τικά νερά.

Πηγή: Καθη­με­ρινή

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.