Ειδήσεις

Με τίτλο στα ελληνικά η τουρκική εφημερίδα Cumhuriyet

788

Με τον τίτλο του θέματος για τις πυρκαγιές στη χώρα μας στα ελληνικά κυκλοφορεί σήμερα η τουρκική εφημερίδα Cumhuriyet.

«Μοιραζόμαστε τον πόνο σας» είναι ο τίτλος του δημοσιεύματος στην πρώτη σελίδα της εφημερίδας για τον πύρινο όλεθρο στην Αττική.

Σημειώνεται ότι χθες, ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο της Τουρκικής Δημοκρατίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος εξέφρασε τη στήριξη της Τουρκίας σε αυτές τις δύσκολες στιγμές για τον ελληνικό λαό και τα συλλυπητήριά του στις οικογένειες των θυμάτων των καταστροφικών πυρκαγιών.

Ο πρωθυπουργός ευχαρίστησε τον Τούρκο Πρόεδρο για τα μηνύματα που έχει στείλει η Τουρκία σε όλα τα επίπεδα, καθώς και για την ετοιμότητα συνδρομής της με πυροσβεστικά αεροσκάφη από την πρώτη στιγμή.

Πηγή: Καθημερινή

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Dimokratiki.gr on Google ↗ Ακολουθήστε μας στο Google News ★ ↗

Στο Google News πατήστε ★ Ακολουθήστε

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.