ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Στη Ρόδο ο υπερτυχερός του τζόκερ. Κέρδισε 2.100.000 ευρώ!!

news room 2 λεπτά ανάγνωση
ΦΩΤΕΙΝΗ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ ΤΖΟΚΕΡ

Ροδίτης είναι ο μεγάλος νικητής που ανέ­δειξε η κλήρωση του Τζόκερ την Πέμπτη που μάντεψε σωστά τους 5+1 αριθ­μούς με απο­τέ­λε­σμα να κερ­δί­σει 2.100.000 ευρώ! Οι τυχεροί αριθμοί που έβγαλε η (22/3) κλη­ρω­τίδα του Τζόκερ είναι οι: 4, 11, 22, 23, 34 και Τζόκερ ο αριθμός 12.

Το τυχερό δελτίο παί­χτηκε στο πρα­κτο­ρείο της κας Φωτει­νής Παλαιο­λό­γου στην οδό Σοφοκλή Βενι­ζέ­λου (100 μαγαζιά). Όπως δήλωσε η ίδια, ο τυχερός παίκτης ή η τυχερή παί­κτρια κατέ­θεσε ένα από τα έτοιμα δελτία των 10 ευρώ, όπου συμπλή­ρωσε άλλες τέσ­σε­ρις απλές στήλες. Η «επέν­δυση» των 12 ευρώ συνο­λικά απο­δεί­χθηκε κάτι παρα­πάνω από κερ­δο­φόρα.

«Το τυχερό δελτίο είχε συνο­λική αξία 12 ευρώ. Ήταν από τα έτοιμά μας δελτία με συμπλη­ρω­μέ­νους τους πέντε αριθ­μούς πάνω και όλους τους αριθ­μούς Τζόκερ στο κάτω κουτάκι. Συμπλη­ρώ­θη­καν στο ίδιο δελτίο άλλες τέσ­σε­ρις απλές στήλες των 50 λεπτών. Εκτι­μούμε όμως ότι η έτοιμη στήλη έδωσε το μεγάλο ποσό», είπε η κα Παλαιο­λό­γου.

Ο τυχερός ή η τυχερή δεν εμφα­νί­στηκε μέχρι χθες το από­γευμα. Η κα Φωτεινή εκτιμά όμως ότι πρό­κει­ται για άνθρωπο που είχε το ποσό ανάγκη, καθώς οι πελάτες του πρα­κτο­ρείου είναι απλοί, καθη­με­ρι­νοί άνθρω­ποι.

«Ο τυχερός δεν έχει εμφα­νι­στεί ακόμη. Τις τελευ­ταίες μέρες υπήρχαν πολλά δελτία και πολύς κόσμος οπότε δεν μπο­ρούμε να ξέρουμε ποιος είναι ο τυχερός. Έχουμε σταθερή πελα­τεία αλλά περνούν και άλλοι. Θέλω να πιστεύω ότι είναι άνθρω­πος που το είχε ανάγκη. Αυτό μου υπα­γο­ρεύει το ένστι­κτό μου», ανέφερε η ιδιο­κτή­τρια του πρα­κτο­ρείου.

Άλλες επι­τυ­χίες

Η θεά τύχη δεν αφήνει παρα­πο­νε­μένη τη Ρόδο. Στο παρελ­θόν το Τζόκερ χάρισε μεγάλα ποσά στους Ροδίτες. Τον Φεβρουά­ριο του 2016, ένας υπερ­τυ­χε­ρός κέρδισε το ποσό των 1.227.412 ευρώ κατα­θέ­το­ντας ένα απλό δελτίο των 2,5 ευρώ σε πρα­κτο­ρείο του κ. Σάββα-Νεκτάριου Καλα­θε­νού επί της λεω­φό­ρου Ηρα­κλει­δών στην Ιαλυσό.

Τον Σεπτέμ­βριο του 2016, κατα­τέ­θηκε πάλι στην Ιαλυσό ένα τυχερό δελτίο τζόκερ που χάρισε σε ένα συμπο­λίτη μας το ποσό των 600.000 ευρώ. Το τυχερό δελτίο, αξίας μόλις 3 ευρώ κατα­τέ­θηκε στο πρα­κτο­ρείο Μαρίας Λουλάκη, Πανα­γιώτη Κιουρδή.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.