Αθλητικά

Φοίβος: Κάτι καλό για μετεγγραφή

Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο της ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού του Φοίβου στην χειμερινή μετεγγραφική περίοδο, ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας και τις υλοποίησης του στόχου του συλλόγου που είναι η κατάκτηση του τίτλου.
Η αλήθεια είναι ότι οι Κρεμαστενοί δεν καίγονται για μετεγγραφή, όμως εξετάζουν με διακριτικότητα και προσοχή της αγορά, έτσι ώστε να εντοπίσουν κάποια καλή περίπτωση ποδοσφαιριστή, να κινήσουν τις διαδικασίες της απόκτησής του.
Επομένως μέχρι και το τέλος της μετεγγραφικής περιόδου, δεν αποκλείεται να προκύψει κάτι για την περαιτέρω ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού.
Τώρα όσον αφορά στα αγωνιστικά, χθες ο Φοίβος έδωσε διπλό προπονητικού χαρακτήρα με την ομάδα του Α.Σ. Χάλκης στο γήπεδο Κρεμαστής, με τον Σάββα Ορφανίδη να μοιράζει τον χρόνο συμμετοχής σε όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές του.
Οι Κρεμαστενοί θα προπονηθούν σήμερα και το Σάββατο, ενώ από την Κυριακή έως και την προσεχή Τρίτη θα έχουν ρεπό για να περάσουν με τις οικογένειες τους τις γιορτές, αλλά και να ξεκουραστούν, με την επιστροφή τους στις προπονήσεις να έχει προγραμματιστεί για την προσεχή Τετάρτη.
Τέλος, να αναφέρουμε ότι σήμερα ο Φοίβος διοργανώνει Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση στο εστιατόριο BLUE COAST.
Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:
«Το ποδοσφαιρικό σωματείο ΄΄Ο Φοίβος΄΄ σας προσκαλεί στη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2017 στο εστιατόριο BLUE COAST στην Κρεμαστή. Ζωντανή μουσική και λαχειαγορά με πλούσια δώρα».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου