ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΕΠΣΔ: Σαββατοκύριακο χωρίς Α’ Κατηγορία

Δημήτρης Στούμπης 1 λεπτό ανάγνωση
ΕΠΣΔ

Με ανα­κοί­νωση στην επίσημη ιστο­σε­λίδα της η ΕΠΣΔ, γνω­στο­ποί­ησε ότι το σαβ­βα­το­κύ­ριακο δεν θα διε­ξα­χθούν τα παι­χνί­δια της 13ης αγω­νι­στι­κής του πρω­τα­θλή­μα­τος της Α’ Κατη­γο­ρίας.

Η απόφαση πάρθηκε από την Ένωση, προ­κει­μέ­νου να γίνει το εξ ανα­βο­λής παι­χνίδι της 12ης αγω­νι­στι­κής ανάμεσα στον Φοίβο και τον Ποσει­δώνα Καρ­πά­θου.

Η 13η αγω­νι­στική της μεγάλης κατη­γο­ρίας θα γίνει το σαβ­βα­το­κύ­ριακο 16 και 17 Δεκεμ­βρίου, η οποία θα είναι και η τελευ­ταία για το 2017.

Τα παι­χνί­δια σε όλες τις υπό­λοι­πες κατη­γο­ρίες θα διε­ξα­χθούν κανο­νικά το προ­σε­χές σαβ­βα­το­κύ­ριακο.

Ανα­λυ­τικά η ανα­κοί­νωση:

«Το σαβ­βα­το­κύ­ριακο 9 και 10 Δεκεμ­βρίου 2017, θα πραγ­μα­το­ποι­η­θεί για την Α’ Κατη­γο­ρία ο εξ ανα­βο­λής αγώνας Φοίβος Κρεμαστής- Ποσει­δώ­νας Καρ­πά­θου, 12η αγω­νι­στική, για συγκοι­νω­νια­κούς λόγους.

Η 13η αγω­νι­στική, της Α’ Κατη­γο­ρίας, θα μετα­φερ­θεί για το σαβ­βα­το­κύ­ριακο 16 και 17 Δεκεμ­βρίου 2017, που θα είναι και η τελευ­ταία αγω­νι­στική πριν τις γιορτές των Χρι­στου­γέν­νων. Το πρω­τά­θλημα θα συνε­χι­στεί στις 6 και 7 Ιανουα­ρίου 2018.

Το πρό­γραμμα για τις υπό­λοι­πες κατη­γο­ρίες θα ανα­κοι­νω­θεί αύριο (σ.σ. σήμερα) Τετάρτη 6/12/2017, στο site της Ένωσης».

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.