Ανακοινώθηκαν από την ΚΕΔ/ΕΠΟ οι διαιτητές, οι βοηθοί, οι 4οι διαιτητές και οι παρατηρητές διαιτησίας των αναμετρήσεων της 30ης αγωνιστικής της Super League που θα διεξαχθούν την Κυριακή 30 Απριλίου.
Ο Μιχάλης Καλαθενός από τον σύνδεσμο της Δωδεκανήσου ορίστηκε παρατηρητής διαιτησίας στο παιχνίδι του Ατρόμητου Αθηνών με αντίπαλο τον Πλατανιά Χανίων, που θα διεξαχθεί στο δημοτικό στάδιο Περιστερίου στις 19:00.
Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Γιώργος Τζοβάρας από τον σύνδεσμο Φθιώτιδας, βοηθοί του θα είναι οι Κώστας Κωνστάντιος από τον σύνδεσμο Εύβοιας και Δημήτρης Πρέντζας από τον σύνδεσμο Δυτικής Αττικής, ενώ τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Γιάννης Μπλούνας από τον σύνδεσμο Φθιώτιδας.
Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης
Add Dimokratiki.gr on Google ↗ Ακολουθήστε μας στο Google News ★ ↗Στο Google News πατήστε ★ Ακολουθήστε
.gif)















