ΕΙΔΗΣΕΙΣ

«Ο κ. Τσίπρας συνεχίζει να χτίζει το δικό του προσωπικό αφήγημα με ψέματα, διχασμό και λάσπη»

news room 3 λεπτά ανάγνωση
ΑΥΓΕΝΑΚΗΣ

«Ο κ. Τσίπρας έχει πάρει δια­ζύ­γιο από την ελλη­νική πραγ­μα­τι­κό­τητα. Οι αγα­να­κτι­σμέ­νοι του χθες, που έγιναν μετα­κλη­τοί του υπάλ­λη­λοι, είναι οι μόνοι που τον ανέ­χο­νται», δήλωσε σε συνέ­ντευξη που παρα­χώ­ρησε στον ρ/σ 98.4 και τον δημο­σιο­γράφο κ. Γιώργο Σαχίνηο Γραμ­μα­τέας Π.Ε. Ν.Δ. – Βου­λευ­τής Ηρα­κλείου κ. Λευ­τέ­ρης Αυγε­νά­κης.

 

Βασικά σημεία της συνέ­ντευ­ξης:

 

  • Στην χθεσινή συνέ­ντευξή του ο Πρω­θυ­πουρ­γός της χώρας ήταν φοβι­σμέ­νος, φοβερά ασυ­ντό­νι­στος, εξαι­ρε­τικά εκνευ­ρι­σμέ­νος, σχεδόν γρα­φι­κός. Χθες απο­κα­λύ­φθηκε για μια ακόμα φορά η πολι­τική του γύμνια και η τρο­μα­κτική του ικα­νό­τητα στο ψέμα.

 

  • Ο κ. Τσίπρας είναι επαγ­γελ­μα­τίας ψεύτης, ένας πολι­τι­κός απα­τε­ώ­νας. Προ­σπά­θησε και συνε­χί­ζει να χτίζει το δικό του προ­σω­πικό αφήγημα με ψέματα, διχασμό και λάσπη.

 

  • Καμία ειλι­κρί­νεια για το τέταρτο Μνη­μό­νιο που φέρνει με τα πιο σκληρά μέτρα, με κόψιμο των συντά­ξεων και του αφο­ρο­λό­γη­του.

 

  • Ο κ. Τσίπρας προ­φα­νώς δεν μπορεί να το περά­σειτο νέο δυσβά­στα­χτο πακέ­το­χω­ρίς να προ­κα­λέ­σει εσω­κομ­μα­τι­κές δια­φω­νίες. Έτσι, προ­σπα­θεί να το εμφα­νί­σει κεκα­λυμ­μένο με ένα ωραίο περι­τύ­λιγμα προς εξα­πά­τηση των βου­λευ­τών του και κυρίως του Ελλη­νι­κού λαού.

 

  • Ο κ. Τσίπρας έφτασε στο σημείο να δηλώσει πως θα ψηφίσει νέα βαριά μέτρα και σε περί­πτωση που δεν υπάρξει πρόοδος στο ζήτημα του χρέους θα τα «ξεψη­φί­σει». Μα ποιον κοροϊ­δεύει επι­τέ­λους!

 

  • Ο Πρω­θυ­πουρ­γός της χώρας έχει χάσει κάθε επαφή με την αλήθεια. Έφτασε στο σημείο να πει ότι οι εταίροι του ζητού­σαν 42 φορές περισ­σό­τερα μέτρα.

 

  • Κανείς δεν μπορεί να πιστέ­ψει τον πρω­το­φανή ισχυ­ρι­σμό του ότι δήθεν καθυ­στέ­ρησε να κλείσει την αξιο­λό­γηση προ­κει­μέ­νου να ανα­κοι­νω­θεί το πρω­το­γε­νές πλε­ό­να­σμα του 4,2% και να μην υπο­χρε­ω­θεί να πάρει μέτρα 42 φορές μεγα­λύ­τερα, όπως μας είπε ότι του ζητούσε το ΔΝΤ.

 

 

  • Δηλαδή, κατά τον κ. Τσίπρα αντί για μέτρα 3,6 δισ. ευρώ που συμ­φώ­νησε να λάβει, το ΔΝΤ του ζητούσε μέτρα ύψους 151 δισ. ευρώ!

 

  • Πολλές φορές στην χθεσινή του συνέ­ντευξη προ­έ­βαλε κυνικά το «επί­τευγμά» του πως «δεν κου­νιέ­ται κανένας», χωρίς να κατα­νοεί πως η κόπωση και η εξα­θλί­ωση του ελλη­νι­κού λαού δε εκφρά­ζε­ται μόνο μέσω της βίας και των ταραχών. Εκτός τόπου και χρόνου δεν αντι­λαμ­βά­νε­ται ότι η κοι­νω­νία έχει γονα­τί­σει.

 

  • Ο κ. Τσίπρας έχει πάρει δια­ζύ­γιο από την ελλη­νική πραγ­μα­τι­κό­τητα. Οι αγα­να­κτι­σμέ­νοι του χθες, που έγιναν μετα­κλη­τοί του υπάλ­λη­λοι, είναι οι μόνοι που τον ανέ­χο­νται.

 

  • Η χώρα χρειά­ζε­ται λιγό­τε­ρους και χαμη­λό­τε­ρους φόρους. Νέες θέσεις εργα­σίες σταθερό φορο­λο­γικό σύστημα. Η ΝΔ δεν ψηφίσει ούτε τα μέτρα, ούτε τα αντί­με­τρα του κ. Τσίπρα. Μετρά που φορ­τώ­νουν νέους φόρους, επι­πλέον νέα αχρεί­α­στα βάρη στις πλάτες των ασθε­νέ­στε­ρων.

 

  • Το αίτημά μας για εκλογές ετέθη στα μέσα του περα­σμέ­νου καλο­και­ριού. Η χώρα δεν έχει­χρό­νο­για παρα­τά­σεις, ανα­βο­λές, συζή­τηση για την συζή­τηση.

 

  • Αυτή η στρα­τη­γική του κ. Τσίπρα θα μας οδη­γή­σει στο απόλυτο αδιέ­ξοδο. Σε οικο­νο­μικό τέλμα και κοι­νω­νική κατά­θλιψη. Σε κατα­στά­σεις του καλο­και­ριού του 2015, κάτι που δεν θα επι­τρέ­ψουνε να συμβεί.

 

  • Λύση στα προ­βλή­ματα της χώρας απο­τε­λούν οι τολ­μη­ρές μεταρ­ρυθ­μί­σεις, μικρό­τερο ευέ­λι­κτο κράτος, λιγό­τε­ροι φόροι στις πλάτες του Έλληνα πολίτη.

 

  • Η ΝΔ και επί Σαμαρά στήριξε το αίτημα για άμεσες προ­σλή­ψεις ιατρι­κού και νοση­λευ­τι­κού προ­σω­πι­κού στην Υγειά.

 

  • Οι όποιες προ­κη­ρύ­ξεις για προ­σλή­ψεις προ­σω­πι­κού στην Υγειά επί τρων ημερών των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ έχουν γίνει κάτω από «περί­ερ­γες» συν­θή­κες, χωρίς να αντα­πο­κρί­νο­νται στις πραγ­μα­τι­κές ανάγκες ων δομών υγείας.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.