ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Γιώργος Σαββιδάκης: «Να κατακτήσουμε το θετικό αποτέλεσμα»

Δημήτρης Στούμπης 1 λεπτό ανάγνωση
ΣΑΒΒΙΔΑΚΗΣ- ΚΛΕΑΝΘΗΣ
Μέγεθος γραμμάτων

Στο γή­πε­δο της Ψίν­θου από την το­πι­κή Δόξα θα φι­λο­ξε­νη­θεί σή­με­ρα στις 17:00 ο Ηρα­κλής Μα­ρι­τσών για την 27η αγω­νι­στι­κή του πρω­τα­θλή­μα­τος της Α’ Κα­τη­γο­ρί­ας.

Οι «πρά­σι­νοι» του Γιώρ­γου Σαβ­βι­δά­κη προ­έρ­χο­νται από την εντός έδρας νίκη με αντί­πα­λο τον Δια­γό­ρα Βα­τί­ου και θέ­λουν να προ­σθέ­σουν ακόμα ένα θε­τι­κό απο­τέ­λε­σμα στην συλ­λο­γή τους, προ­κει­μέ­νου να βρε­θούν ακόμα πιο κοντά στην εξα­σφά­λι­ση της πα­ρα­μο­νής τους στην κα­τη­γο­ρία.

Οι Μα­ρι­τσε­νοί βρί­σκο­νται σε καλή αγω­νι­στι­κή και ψυ­χο­λο­γι­κή κα­τά­στα­ση το τε­λευ­ταίο διά­στη­μα, γι’ αυτό θέ­λουν να το εκ­με­ταλ­λευ­τούν έτσι ώστε να απο­σπά­σουν πόντο ή πό­ντους από τους «βυσ­σι­νί».

Με αφορ­μή το ση­με­ρι­νό παι­χνί­δι, η «δσπορ» επι­κοι­νώ­νη­σε με τον προ­πο­νη­τή του Ηρα­κλή Γιώρ­γο Σαβ­βι­δά­κη που δή­λω­σε τα ακό­λου­θα:

« Πάμε στην Ψίνθο προ­κει­μέ­νου να κα­τα­κτή­σου­με το θε­τι­κό απο­τέ­λε­σμα, έτσι ώστε να κά­νου­με ακόμα ένα απο­φα­σι­στι­κό βήμα για την εξα­σφά­λι­ση της πα­ρα­μο­νής μας.

Ελ­πί­ζω όλα να εξε­λι­χθούν όπως θέ­λου­με και μετά το τέλος της ανα­μέ­τρη­σης να έχου­με κα­τα­κτή­σει πόντο ή πό­ντους, προ­κει­μέ­νου να εξα­σφα­λί­σου­με την πα­ρα­μο­νή μας το συ­ντο­μό­τε­ρο δυ­να­τό».

Ο νε­α­ρός τε­χνι­κός δεν θα έχει όλους τους πο­δο­σφαι­ρι­στές στην διά­θε­σή του, καθώς τρεις έχουν τεθεί εκτός πλά­νων.

Ο Γιώρ­γος Σαβ­βι­δά­κης δεν υπο­λο­γί­ζει στις υπη­ρε­σί­ες του Λευ­τέ­ρη Σκυλ­λά που βρί­σκε­ται εκτός Ρόδου για οι­κο­γε­νεια­κή του υπο­χρέ­ω­ση, του Κώστα Πε­λέ­κη που βρί­σκε­ται εκτός Ρόδου για επαγ­γελ­μα­τι­κούς λό­γους και του Νίκου Σα­χί­νη που απέ­χει από τις υπο­χρε­ώ­σεις της ομά­δας τις τε­λευ­ταί­ες ημέ­ρες.

Όλοι οι υπό­λοι­ποι πο­δο­σφαι­ρι­στές είναι στην διά­θε­σή του, προ­κει­μέ­νου να πα­ρα­τά­ξει την κα­λύ­τε­ρη δυ­να­τή εν­δε­κά­δα.

Η προ­ε­τοι­μα­σία των Μα­ρι­τσε­νών για το ση­με­ρι­νό παι­χνί­δι, ολο­κλη­ρώ­θη­κε το με­ση­μέ­ρι της Πέμ­πτης στο γή­πε­δο του συλ­λό­γου, με ασκή­σεις τα­κτι­κής, τε­λειώ­μα­τα φά­σε­ων, στη­μέ­νες μπά­λες, όπως και αγω­νι­στι­κά παι­χνί­δια στην κα­το­χή και την κυ­κλο­φο­ρία της μπά­λας.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.