Στην Ρόδο, στον τόπο καταγωγής της βρίσκεται εδώ και μέρες η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, όπου θα περάσει οικογενειακά το Πάσχα!
Καθημερινά δημοσιεύει φωτογραφίες ή βίντεο στο instagram της.
Η ίδια πόσταρε ένα αινιγματικό post: «Ιf plan A didn’t work there is always plan B ?Stay cool !» δηλαδή «εάν το σχέδιο Α δεν πέτυχε, πάντα υπάρχει και σχέδιο Β, μείνε χαλαρός!». Άραγε τι θέλει να πει η παρουσιάστρια; Ενώ στη συνέχεια δημοσίευσε και ένα βίντεο όπου έδειξε τις ομορφιές του νησιού της!








Σχολιασμός Άρθρου
Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.
Υπενθύμιση:
Για την μερική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του παρακάτω παρεχόμενου συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο της Δημοκρατικής.