ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Xατζηδάκης: Συνεννοηθείτε με τους θεσμούς και εμείς θα ψηφίσουμε

news room 1 λεπτό ανάγνωση
Κωστής Χατζηδάκης
Μέγεθος γραμμάτων

Την δέ­σμευ­ση του πως η ΝΔ θα ψη­φί­σει το βο­ή­θη­μα, αν πρώτα υπάρ­ξει συ­νεν­νό­η­ση με τους θε­σμούς, εξέ­φρα­σε κατά την διάρ­κεια της ομι­λί­ας του στη Βουλή ο Κω­στής Χα­τζη­δά­κης.

Ο αντι­πρό­ε­δρος της ΝΔ κά­λε­σε την κυ­βέρ­νη­ση πάρει πίσω την τρο­πο­λο­γία, να συμ­φω­νή­σει πρώτα με τους θε­σμούς και να την ξα­να­φέ­ρει προς ψή­φι­ση. Ο κ. Χα­τζη­δά­κης τό­νι­σε πως αυτό απο­φα­σί­στη­κε σε μια δυ­σμε­νή πε­ρί­ο­δο για την χώρα και ήδη οι κίν­δυ­νοι εμ­φα­νί­στη­καν καθώς  ο ESM «πά­γω­σε» την εφαρ­μο­γή των βρα­χυ­πρό­θε­σμων μέ­τρων για το χρέος.

«Δεν κα­τα­λα­βαί­νω γιατί τόση βια­σύ­νη. Λέμε ναι στο επί­δο­μα, αλλά όχι στον λαϊ­κι­σμό και τον τυ­χο­διω­κτι­σμό του ΣΥ­ΡΙ­ΖΑ» τό­νι­σε και πρό­σθε­σε πως «είναι φα­νε­ρό ότι η κυ­βέρ­νη­ση προ­ε­τοι­μά­ζει την προ­ε­κλο­γι­κή της από­δρα­ση, γι’ αυτό έχει βάλει πάλι την ηρω­ι­κή φου­στα­νέ­λα του δη­μο­ψη­φί­σμα­τος»

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.