ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Στην Τήλο το προσφυγόπουλο που γεννήθηκε στον… αέρα από Καστελλόριζο προς Ρόδο

news room 1 λεπτό ανάγνωση
89

“Η πρώτη οικο­γέ­νεια προ­σφύ­γων που θα φιλο­ξε­νη­θεί στο νησί μας έφθασε σήμερα το πρωί.” γράφει η Δήμαρ­χος της Τήλου κυρία Μαρία Καμμά.

Το μικρό­τερο μέλος της είναι ο μόλις 2,5 μηνών Θωμάς-Άγγελος που­γεν­νή­θηκε στη διάρ­κεια επεί­γου­σας αερο­με­τα­φο­ράς της μητέρας του, από το Καστε­λό­ριζο προς Ρόδο με ελι­κό­πτερο Super Puma της Πολε­μι­κής Αερο­πο­ρίας.

“Μόλις τον πήραμε αγκαλιά μας έσκασε ένα τερά­στιο χαμό­γελο και έτσι μας μάγεψε όλους ο μπα­γά­σας!

Καλή διαμονή να έχετε και ευχό­μα­στε γρήγορα να ενω­θείτε με την υπό­λοιπη οικο­γέ­νεια σας!” συνε­χί­ζει  η κυρία Καμμά,

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.