ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αυτόματα σε 15 ημέρες η άδεια λειτουργίας στις επιχειρήσεις

news room 1 λεπτό ανάγνωση
Κουρουμπλής

“Ανα­τρο­πές και αλλαγές δεν γίνο­νται με ευχο­λό­για”, είπε ο υπουρ­γός Εσω­τε­ρι­κών και Διοι­κη­τι­κής Ανα­συ­γκρό­τη­σης Πανα­γιώ­της Κου­ρου­μπλής, στην εκπομπή “Κοι­νω­νία Ώρα MEGA”, τονί­ζο­ντας την ανάγκη σκληρής δου­λειάς από τα στελέχη της κυβέρ­νη­σης.

“Πρέπει να ανα­σκου­μπω­θούμε γιατί ανα­τρο­πές και αλλαγές δεν γίνο­νται με ευχο­λό­για. Γίνο­νται με δουλειά. Πρέπει να καθί­σουμε κάτω, αυτό μας είπε ο Πρω­θυ­πουρ­γός. Ζήτησε στο επόμενο υπουρ­γικό συμ­βού­λιο να φέρει ο καθένας τι πρω­το­βου­λίες νομο­θε­τι­κές θα πάρει”, ανέφερε χαρα­κτη­ρι­στικά. Ο κ. Κου­ρου­μπλής υπο­γράμ­μισε τη σημασία επι­στρο­φής στην ανά­πτυξη, λέγο­ντας: «Δεν μπορεί να λέμε στον κόσμο ωραία λόγια. Τώρα είμαστε εμείς κυβέρ­νηση…τώρα η ευθύνη είναι δική μας. Τώρα οφεί­λουμε να απο­δεί­ξουμε ότι είμαστε ικανοί και να κυβερ­νή­σουμε και να φέρουμε απο­τέ­λε­σμα και το απο­τέ­λε­σμα είναι ανά­πτυξη. Διότι αυτά για τα οποία συζη­τάμε, ‘κόφτες’, προ­λη­πτικά μέτρα, όλα είναι συνάρ­τηση με την ανά­πτυξη». Ανα­φέρ­θηκε συγκε­κρι­μένα στον ανα­πτυ­ξιακό νόμο, για τον οποίο είπε ότι «πρέπει να είναι κάτι δια­φο­ρε­τικό από αυτό που μέχρι σήμερα ήταν». «Θυμάμαι παλιά έλεγα στον Μιχάλη τον Χρυ­σο­χο­ΐδη, ήταν στο υπουρ­γείο Ανά­πτυ­ξης κι ήμουν βου­λευ­τής του ΠΑΣΟΚ. ‘Εντάξει μπορεί να γίνει εύκολα μια εται­ρεία. Οι αδειο­δο­τή­σεις τι γίνο­νται’. Οι αδειο­δο­τή­σεις είναι εκείνο το στοι­χείο που δημιουρ­γεί δυσκαμ­ψίες”, σημεί­ωσε και προ­α­νήγ­γειλε ότι θα περάσει διάταξη “όπου σε 15 μέρες αν δεν δίνουν την άδεια, η άδεια θα θεω­ρεί­ται ότι έχει δοθεί”.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.