ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Από σήμερα τηλεφωνικά οι αιτήσεις για νυκτερινό ρεύμα

news room 1 λεπτό ανάγνωση
ΔΕΗ 2

Τηλε­φω­νικά θα μπορούν να υπο­βάλ­λουν την αίτησή τους για τοπο­θέ­τηση μετρητή ρεύ­μα­τος με χρο­νο­χρέ­ωση (νυκτε­ρινό) από σήμερα οι κατα­να­λω­τές όλης της χώρας, σύμφωνα με ανα­κοί­νωση του ΔΕΔΔΗΕ.

Οι κατα­να­λω­τές θα πρέπει να καλέ­σουν στο Τηλε­φω­νικό Κέντρο Ενη­μέ­ρω­σης Πελατών 11500 και να δώσουν τα απα­ραί­τητα στοι­χεία για την αίτηση ( Αριθμός Παροχής, ΑΦΜ, Αριθμός Δελτίου Ταυ­τό­τη­τας)

Υπεν­θυ­μί­ζε­ται ότι το ωράριο λει­τουρ­γίας του τηλε­φω­νι­κού κέντρου 11500 είναι από τις 07.00 έως και τις 19.00, όλες τις εργά­σι­μες ημέρες.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.