ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Στολίστηκε το «Δέντρο της Αγάπης»

news room 1 λεπτό ανάγνωση
dentro agapis

Για μία ακόμη φορά η ΕΥΘΥΤΑ Ρόδου στο­λί­ζει το Δέντρο της Αγάπης για να στη­ρί­ξει θύματα τρο­χαίων δυστυ­χη­μά­των και να μετα­δώ­σει μηνύ­ματα οδικής ασφά­λειας. Αυτή τη χρονιά τα χρήματα που θα συγκε­ντρω­θούν από το στο­λι­σμό του δέντρου, το οποίο όπως συνήθως έχει στηθεί έξω από το ΑΚΤΑΙΟΝ, θα δοθούν στον αθλητή Μιχάλη Σεΐτη και σε οικο­γέ­νεια εκπαι­δευ­τι­κού, ο οποίος υπέστη σοβα­ρούς τραυ­μα­τι­σμούς μετά από τροχαίο ατύχημα και πρέπει να μετα­φερ­θεί σε εξει­δι­κευ­μένο κέντρο απο­θε­ρα­πείας.

Η πρό­ε­δρος της ΕΥΘΥΤΑ Ρόδου, Ελένη Καρύδη σε δηλώ­σεις της στα τοπικά ΜΜΕ τόνισε ότι, το Δέντρο της Αγάπης στο­λί­ζε­ται, όπως πάντα, για καλό σκοπό και κάλεσε τους πολίτες να στη­ρί­ξουν αυτή τη δράση.

Ανα­λυ­τι­κό­τερα, η κ. Καρύδη δήλωσε: «Στο­λί­ζουμε και φέτος το Δέντρο της Αγάπης για ένα καλό σκοπό. Στη­ρί­ζουμε θύματα τρο­χαίων δυστυ­χη­μά­των, στη­ρί­ζουμε τον Μιχάλη Σεϊτη τον καλύ­τερο αθλητή ΑμεΑ για το 2015 για να τον ενθαρ­ρύ­νουμε να είναι παρών στον στίβο και πάνω απ’ όλα για να είναι παρών στους Παρα­ο­λυ­μπια­κούς του 2016. Επίσης στη­ρί­ζουμε θύμα τρο­χαίου ο οποίος νοση­λεύ­ε­ται στο νοσο­κο­μείο Ρόδου με τους για­τρούς να έχουν απο­φαν­θεί ότι παρου­σιά­ζει εικόνα τετρα­πλη­γίας και πρέπει να δια­κο­μι­σθεί σε κέντρο απο­θε­ρα­πείας.

Εμείς θα είμαστε στο ΑΚΤΑΙΟΝ μέχρι την Κυριακή. Είναι συγκε­κρι­μένη αυτή η δράση της ΕΥΘΥΤΑ, πανελ­λα­δικά πρω­τό­τυπη. Για άλλη μία φορά η Ρόδος πρω­το­τυ­πεί και καλούμε να μας στη­ρί­ξετε».

Ο αντι­πρό­ε­δρος της ΕΥΘΥΤΑ Ρόδου και διευ­θυ­ντής του δημο­τι­κού σχο­λείου του Κολ­λε­γίου Ρόδου, κ. Ναπ. Βλασσης βρέθηκε στο ΑΚΤΑΙΟΝ μαζί με μικρούς μαθητές και δήλωσε: «Στη­ρί­ζουμε ως σχολείο πάντα τις δράσεις της ΕΥΘΥΤΑ ώστε να ευαι­σθη­το­ποι­η­θούν τα παιδιά σε θέματα οδικής ασφά­λειας. Επι­πλέον τα παιδιά μέσα από τέτοιες δράσεις μαθαί­νουν την αλλη­λέγ­γυα οικο­νο­μία που τόσο ανάγκη έχουν σήμερα οι συνάν­θρω­ποί μας. Ευχό­μα­στε το 2016 να έχει λιγό­τερα δυστυ­χή­ματα, λιγό­τερη φτώχεια και περισ­σό­τερη αγάπη και ειρήνη».

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.