Ειδήσεις

Ποινές φυλάκισης για ναρκωτικά

Ποινή φυλάκισης 6 μηνών με 3ετή αναστολή επέβαλε χθες το Μονομελές Εφετείο Δωδεκανήσου στον Α. Ρ. Α. του Γ. 25 ετών και ποινή φυλάκισης 6 μηνών μετατρέψιμη προς 5 ευρώ ημερησίως στον P. T. του Ν. 27 ετών, που συνελήφθησαν την 14η Ιανουαρίου 2015  για απόπειρα εισαγωγής ηρωίνης στα κρατητήρια της Ρόδου. Πιο συγκεκριμένα οι αστυνομικοί του ΑΤ Ρόδου συνέλαβαν τον πρώτο, ο οποίος ενεργώντας κατ’ εντολή του δεύτερου, κρατουμένου σε υπόθεση διακεκριμένων κλοπών, μετέβη στο Αστυνομικό Τμήμα Ρόδου με σκοπό να του παραδώσει, κατά τη διάρκεια του επισκεπτηρίου, είδη ατομικής καθαριότητας και συγκεκριμένα μια πετσέτα και ένα σαμπουάν.
Στο πλαίσιο αστυνομικού ελέγχου βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένες μέσα σε μπουκάλι με σαμπουάν δυο «φιξάκια», που περιείχαν 1,8 και 0,3 γραμμάρια ηρωίνης.
Ως συνήγοροι υπεράσπισης των κατηγορουμένων παρέστησαν οι δικηγόροι κ.κ. Βάσια Παπαγεωργίου και Φώτης Ρωμαίος.
-Ποινή φυλάκισης 4 ετών μετατρέψιμη προς 5 ευρώ ημερησίως επέβαλε το ίδιο δικαστήριο στον Ε. Α. του Μ., κάτοικο Κω και ποινή φυλάκισης 4 ετών στην συγκατηγορούμενη του V. A. D.  του Τ., κάτοικο Αθηνών.
Ο πρώτος κατελήφθη την 17η Δεκεμβρίου 2015 να κατέχει 4 νάιλον συσκευασίες με ηρωίνη βάρους 102,5, 51,55, 51,45 και 52,75 γραμμαρίων μετά από έλεγχο που του έγινε έξω από την οικία του στο Μαρμαρωτό της Κω τα οποία είχε μεταφέρει ακτοπλοϊκώς στο νησί με πλοίο της γραμμής από τον Πειραιά η δεύτερη κατηγορούμενη.
Ως συνήγορος υπεράσπισης του πρώτου κατηγορούμενου παρέστη η δικηγόρος κ. Νινέττα Κατσιμπρή.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου