Μετά από τις αποχωρήσεις των Μπάκη, Τύρελη, Συμεωνίδη και Θεοδωρακόπουλου οι άνθρωποι της Α.Ε. Αδελφοσύνης, πάντα σε συνεργασία με τον προπονητή Ηλία Λοΐζο, ξεκίνησαν την μετεγγραφική ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος της Β’ Κατηγορίας.
Ο σύλλογος της πόλης μας ολοκλήρωσε την πρώτη του μετεγγραφή, αφού απέκτησε τον νεαρό μέσο Βαγγέλη Ντουμάζιο που αποχώρησε από την Νίκη Ρόδου.
Ο ποδοσφαιριστής είχε συμφωνήσει τις προηγούμενες ημέρες και το βράδυ της Παρασκευής διευθετήθηκαν οι τελευταίες λεπτομέρειες.
Πάντως, η διοίκηση της Α.Ε. Αδελφοσύνης δεν θα σταματήσει εδώ την ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού. Σύμφωνα με τις πληροφορίες της «δσπορ», ο σύλλογος βρίσκεται μία ανάσα από την απόκτηση του μέσου Χουσεΐν Αϊντενίζ από τον Εθνικό Αρχίπολης. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει προφορικά και άμεσα θα διευθετηθούν οι λεπτομέρειες για να ολοκληρωθεί η μετεγγραφή.
Ταυτόχρονα η Α.Ε. Αδελφοσύνης έχει δείξει έντονο ενδιαφέρον για τις υπηρεσίες του Μανώλη Πρωτόπαπα από τον Ορφέα. Οι διαπραγματεύσεις με τον πολυσύνθετο μεσοαμυντικό έχουν ξεκινήσει και άμεσα αναμένονται οι εξελίξεις.
Παράλληλα οι άνθρωποι της ομάδας, έχουν εντοπίσει έναν νεαρό τερματοφύλακα και έχουν ξεκινήσει τις επαφές μαζί του, ενώ αναζητούν ακόμα ένα μέσο προκειμένου ο έμπειρος τεχνικός να έχει επιπλέον λύσεις στην διάθεσή του.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ