Πυροδοτήθηκε η μετεγγραφική βόμβα από την ομάδα του Ορφέας με την απόκτηση του Χρήστου Στεργιόπουλου.
Όπως είχε προαναγγείλει η «δσπορ» , οι «ερυθρόλευκοι» είχαν συμφωνήσει προφορικά με τον έμπειρο επιθετικό και απέμεναν τυπικές λεπτομέρειες προς διευθέτηση για να ολοκληρωθεί η μετεγγραφή.
Το απόγευμα της Παρασκευής ο Χρήστος Στεργιόπουλος βρέθηκε στα γραφεία της ομάδας, όπου διευθετήθηκαν οι λεπτομέρειες και έπεσαν οι υπογραφές, με τον ποδοσφαιριστή να επιστρέφει στις τάξεις των ερυθρόλευκων».
Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε ο σύλλογος:
« Ο Α.Ο. Ορφέας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την μετεγγραφή του επιθετικού Χρήστου Στεργιόπουλου από την ομάδα του Αστέρα Παστίδας.
Ο έμπειρος επιθετικός επιστρέφει στην ομάδα μας για να την βοηθήσει στην συνέχεια του πρωταθλήματος της Β’ Κατηγορίας.
Ο Α.Ο. Ορφέας καλωσορίζει τον Χρήστο Στεργιόπουλο στην οικογένειά του και του εύχεται καλή ποδοσφαιρική σεζόν με υγεία και επιτυχίες».
Να σημειώσουμε ότι εκτός από τον πρόεδρο Σουγκρί Κελέσογλου, σημαντική συμβολή στην ολοκλήρωση της μετεγγραφής του Στεργιόπουλου είχαν οι εξωδιοικητική παράγοντες Μιχάλης Κρίγκος και Γιώργο Γιαννόπουλος.
Να σημειώσουμε ότι με την απόκτηση του έμπειρου επιθετικού και τις μετεγγραφές των Μπάκη, Μπιλιά και Μαλανδρή που προηγήθηκαν, ο Ορφέας έχει ενισχυθεί σημαντικά και βάλει πλώρη για την κατάκτηση του τίτλου στον 1ο όμιλο του πρωταθλήματος της Β’ Κατηγορίας ( να θυμίσουμε ότι οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα) .

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ