Τοπικές Ειδήσεις

Ανακοίνωση των εργαζομένων στη ΔΕΣ ΡΟΔΑ, για την αντικατάσταση του κ. Δημήτρη Τσίκκη

Μετά από τις τελευταίες εξελίξεις και την απόφαση του Δημάρχου Ροδίων κυρίου ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗ ΑΝΤΩΝΗ σχετικά με την αντικατάσταση του Προέδρου της ΔΕΣ ΡΟΔΑ κυρίου ΤΣΙΚΚΗ ΔΗΜΗΤΡΗ, όλοι οι εργαζόμενοι θέλουμε να εκφράσουμε την βαθιά μας λύπη. Καταλαβαίνουμε ότι για να παρθεί αυτή η απόφαση από τον Δήμαρχο ήταν κάτι αναγκαίο και έτσι έπρεπε να γίνει. Για τον λόγο αυτό σεβόμαστε την απόφαση αυτή .

Κύριε Δήμαρχε θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε γιατί με την απόφαση σας πρίν από τρία χρόνια να ορίσετε Πρόεδρο της ΔΕΣ ΡΟΔΑ τον κύριο ΤΣΙΚΚΗ ΔΗΜΗΤΡΗ μας δώσατε την ευκαιρία να γνωρίσουμε από κοντά και από πρώτο χέρι τον πάνω από όλα άνθρωπο κύριο ΤΣΙΚΚΗ και μετά τον Πρόεδρο της επιχείρησης, ο οποίος μας έδειξε ότι ήταν ακούραστος, δίκαιος με τους εργαζόμενους, οργανωτικός, νοικοκύρης και Πρόεδρος με όραμα και στόχους για την επιχείρηση που ανέλαβε φτάνοντάς την σε ένα πολύ καλό επίπεδο και αφήνοντας σε αυτήν το στίγμα του. Δεν μπορούμε να παραλείψουμε ότι σε εποχή πανδημίας και δυσμενών οικονομικών συνθηκών καταφέρατε τον εκσυγχρονισμό της επιχείρησης.

Τέλος Πρόεδρε κύριε ΤΣΙΚΚΗ ΔΗΜΗΤΡΗ θέλουμε να σου ευχηθούμε καλή επιτυχία στα νέα καθήκοντα που σου ανατέθηκαν, που σίγουρα θα την έχεις και να ξέρεις ότι η πόρτα της οικογένειας της ΔΕΣ ΡΟΔΑ θα είναι πάντα ανοικτή για εσένα και ελπίζουμε στο μέλλον οι δρόμοι μας να ξανασμίξουν έτσι ώστε να ολοκληρώσουμε το κοινό όραμα που είχαμε οι εργαζόμενοι και εσύ, για μία σύγχρονη , δυνατή και μεγάλη ΔΕΣ ΡΟΔΑ.

 

Για το Συνδικάτο :

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΚΟΝΤΟΥΔΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

Ο Ά ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΣΤΑΣ

Ο ΄Β ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ : ΠΑΣΑΛΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ : ΔΟΥΓΑΝΙΩΤΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Ο ΟΡΓ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ : ΚΟΝΤΟΣ ΝΙΚΗΤΑΣ

Ο ΕΦΟΡΟΣ : ΤΣΙΛΙΜΙΓΚΑΣ ΑΝΤΡΕΑΣ

Ο ΤΑΜΙΑΣ : ΧΑΤΖΗΜΙΧΑΗΛ ΣΤΡΑΤΟΣ

ΜΕΛΟΣ : ΡΑΔΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

ΜΕΛΟΣ : ΔΙΑΚΟΣΤΑΥΡΙΑΝΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου