Ρεπορτάζ

Συνέρχεται σε πρώτη συνεδρίαση το νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου

Στις 8 Σεπτεμβρίου, ημέρα Κυριακή και ώρα 11.00 θα συνέλθει σε πρώτη συνεδρίαση το νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου για την εκλογή προεδρείου, οικονομικής επιτροπής και επιτροπής ποιότητας ζωής.

Ήδη απεστάλη η σχετική πρόσκληση από τον πλειοψηφίσαντα δημοτικό σύμβουλο κ. Τηλέμαχο Καμπούρη, στην οποίαν αναφέρονται τα εξής:
Παρακαλούμε να προσέλθετε στην Ειδική Δημόσια Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ρόδου που θα γίνει την 08η Σεπτεμβρίου 2019 ημέρα Κυριακή και ώρα 11.00 στο Δημαρχείο (Πλ. Ελευθερίας), στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, για την εκλογή των μελών του Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου, για την εκλογή των μελών του Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου, και των μελών της Οικονομικής Επιτροπής, και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, σύμφωνα με όσα προβλέπονται στα άρθρα 64 και 74 του Ν. 3852/2010, όπως τα άρθρα αυτά αντικαταστάθηκαν με τα άρθρα 71 του Ν. 4555/2018 και 2 του Ν. 4623/2019, αντίστοιχα και τις εγκυκλίους με αριθ. 87 και 89 του Υπουργείου Εσωτερικών.

Ο Προεδρεύων Σύμβουλος
Τηλέμαχος Ι. Καμπούρης

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου