Πολιτιστικά

Πειραματική Χορωδία Δήμου Ρόδου: Κάλεσμα νέων μελών

Από τον Δημοτικό Οργανισμό Πολιτισμού Αθλητισμού Ρόδου, ανακοινώνεται η λειτουργία του νέου τμήματος προετοιμασίας για την είσοδο στην ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ ΔΗΜΟΥ ΡΟΔΟΥ.

Το τμήμα θα λειτουργεί, χωρίς καμιά οικονομική επιβάρυνση, κάθε Δευτέρα από τις 7.00μμ έως τις 7.45μμ (από την Δευτέρα 7/6/21), στην αίθουσα των Δημοτικών Χορωδιών που βρίσκεται πίσω από το Δημαρχείο.

Γίνονται δεκτά ενήλικα άτομα που ενδιαφέρονται για το καλό , το ποιοτικό τραγούδι, ανεξαρτήτως μουσικών γνώσεων και αυτού που λένε καλή φωνή, καθώς όλα βελτιώνονται μέσα από τα μαθήματα – πρόβες που γίνονται με το διδάσκοντα κ. Γιώργο Σακελλαρίδη, διευθυντή Χορωδιών και διδάκτορα μουσικής παιδαγωγικής.

Για πληροφορίες, μιλήστε με τον κ. Σακελλαρίδη στο 697 6968055, ή μέσω messenger, πληκτρολογώντας στο Face book, «Γιώργος Σακελλαρίδης Μουσική Παιδαγωγική».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου